Neljä ihmistä loukkaantui, kolme vakavasti, mukaan lukien raskaana oleva nainen ja lukiotyttö kahden moottoripyörän törmäyksessä Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Neljä ihmistä on loukkaantunut, heistä kolme vakavia, mukaan lukien raskaana oleva nainen ja lukiolainen, kahden moottoripyörän törmäyksessä Mueang Chonburissa.

Pelastustyöntekijöille ilmoitettiin onnettomuudesta Sukhumvit Roadilla U-käännöksessä Nong Maidangin osa-alueella eilen 11. maaliskuuta 2022 puolenpäivän aikaan.

He saapuivat paikalle ja löysivät yhteensä neljä loukkaantunutta. Kolme heistä sai vakavia vammoja, jotka olivat raskaana oleva nainen, koulupukua pukeutunut lukiotyttö ja 20-vuotias nainen. Kaikki kolme ajoivat samalla moottoripyörällä. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Lähistöltä ensiapuryhmät löysivät vaurioituneen moottoripyörän ja 400 cc:n pyörän. 400CC-pyörän ajaja, jonka nimeä ei kerrottu ja joka ei saanut muita vammoja kuin pieniä naarmuja, kertoi ensiapuun, että pienempi moottoripyörä kääntyi välittömästi hänen eteensä. Hän ei kyennyt välttämään törmäystä.

Mueang Chonburin poliisi kuitenkin tarkistaa CCTV-materiaalia löytääkseen tarkan onnettomuuden syyn selvittääkseen vastuun ja mahdolliset syytteet.

KUVA: Nong Maidangin pelastusryhmä

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.