Honda LPGA Thailand 2022 Championship alkaa eilen Pattayan Siam Country Club Old Coursella

Patty Tavatanakit / Atthaya Thitikul

Chonburi -

Honda LPGA Thailand 2022 Championship alkoi virallisesti eilen 10. maaliskuuta Siam Country Club Pattayan Old Course -kentällä, Chonburissa.

Naisten golfturnaus "Honda LPGA Thailand 2022" juhlii turnauksen 15-vuotispäivää. Turnauksen kokonaispalkintosumma on 1.6 miljoonaa dollaria ensimmäiselle golfaajalle, joka tekee "Hole in One" Hole 16 Par 3:ssa Siam Country Clubissa, Old Course, Pattaya. maaliskuun 10-13 välisenä aikana.

Tämän vuoden turnaukseen oli osallistunut yhteensä 67 golfaajaa, joista 11 thaimaalaista golfaajaa kirjattiin kaikkien aikojen eniten turnaukseen osallistuneiksi thaimaalaisurheilijoiksi.

Thidapa Suwannapura

Pajaree “Meaw” Anannarukarn oli ensimmäisen päivän paras thaimaalainen esiintyjä neljällä alle par 68:lla ja sijoittui 23. sijalle saksalaisen Esther Henseletin, japanilaisen Nasa Hataokan ja australialaisen Su Ohin jälkeen, jotka kaikki ampuivat yhdeksän alle parin. kierroksia.

ISPS Handa World Invitational 2021 -voittaja sanoi ensimmäisen päivän jälkeen: ”Sää oli hyvä, mutta tuuli alkoi voimistua viimeisen 10 reiän aikana. Minulla ei ehkä ole hyvä alku. Ajo ei ollut kovin hyvä, mutta putti on ok. Kokonaissuorituskykyä pidetään hyvänä. Mitä tulee huomiseen, pysyisin samassa suunnitelmassa, joka oli pysyä väylällä mahdollisimman paljon ja harjoitella ajoa paremmin.

Henseleit Esther

Ensimmäisen päivän parhaiten suoriutui saksalainen golfaaja Esther Henselet, joka osallistui ensimmäistä kertaa Honda LPGA Thailand -kilpailuun ja suoritti ensimmäisen päivän pelin bogey-vapaasti.

23-vuotias saksalainen golfaaja sanoi: "Pidän todella tästä kentästä. Vihreät olivat tarpeeksi pehmeitä maalin tekemiseen. Tänään tuuli, mutta mikään ei mennyt pieleen. Tänään oli myös ensimmäinen kerta, kun tein 9 alle parin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun liityn turnaukseen Thaimaassa. Olin kilpaillut Ladies European Tourilla 3 vuotta sitten ja olin iloinen voidessani palata kilpailemaan Thaimaahan uudelleen ja toivoin menestyväni hyvin koko turnauksen ajan.

Wichanee meechai

Honda LPGA Thailand 2022 Golf Tournament järjestetään Siam Country Clubilla, Old Course Pattayassa, Chonburissa rajoitetulla yleisöllä, eikä lippuja myydä Covid-19-pandemian aiheuttamien varotoimenpiteiden vuoksi. Yleisö voi katsoa Honda LPGA Thailand 2022 Livestreamia PPTV HD -kanavalla 36 ja aseman online-alustoilla, kuten www.pptvhd36.com, Facebook ja YouTube, kilpailun neljän päivän ajan.

Saat lisätietoja osoitteesta www.hondalpgathailand.com, tai Facebookin virallinen sivu: www.facebook.com/lpgaThailandtai Instagramissa https://www.instagram.com/hondalpgathailand.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.