Pikaveneen matkustaja "Dtangmon" kuolemaan johtaneessa tapahtumassa myönsi aiheuttaneensa vahingossa tapahtuneen veneen vajoamisen, joka johti näyttelijän hukkumiskuolemaan

Bangkok -

Paiboon “Robert†Trikanjananun, yksi pikavenematkustajista, joka oli läsnä kuuluisan thaimaalaisen näyttelijän Nida “Dtangmo” Patcharawirapongin, 37, (hänen lempinimensä tarkoittaa vesimelonia englanniksi) kuolemassa, myönsi poliisille, että hän sai veneen horjumaan tilapäisesti. yritti ajaa ja heitti Dtangmon yli laidan kuolemaan.

Robertilla ei oman ilmoituksensa mukaan ollut kokemusta pikaveneen ajamisesta, mutta pikaveneen kuljettaja antoi hänelle luvan ohjata alusta väliaikaisesti.

Poliisikenraalimajuri Udon Yomcharoen, provinssin poliisialueen 1 apulaiskomentaja, sanoi eilen 8. maaliskuuta lehdistölle, että Robertin todistus paljasti, ettei hän tiennyt tarkalleen kuinka ajaa pikavenettä, mutta hän halusi kokeilla sitä tapahtuma-aikaan. tapaus, 24. helmikuuta.

Epäpätevä ajo kahdeksan solmun nopeudella johti äkilliseen keikahtaa kun Dtangmon kerrotaan nousevan ylös takaosasta vene, jolloin hän putoaa välittömästi Chao Praya -jokeen.

KUVA: Thairath

Kaikki pikaveneen seuralaiset myönsivät myös juoneensa aluksella alkoholijuomia ja olleensa alkoholin vaikutuksen alaisena.. He eivät alun perin maininneet asiasta virkamiehille ja heittivät kaikki juomalasit pois, koska he pelkäsivät joutuvansa syytteeseen rattijuopumuksesta, kerrotaan poliisille.

oikeusopillinen tutkimus Dtangmon vasemmalla olevan syvän haavan syyn selvittämiseksi Chulalongkornin ja Ramathibodin sairaalan oikeuslääketieteen ryhmät tekivät reiden. Tulos julkistetaan noin viikon kuluttua ja se voi johtaa mahdollisiin lisäsyytteisiin matkustajia vastaan.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottaja poliisikenraalimajuri Yingyot Thepchamnong lisäsi, että tällä hetkellä kerätyt todisteet oli ilmoittanut, että tapaus saattoi johtaa syytteeseen kuolemantuottamuksesta. Mutta todisteet ei viitannut murhaan eikä myöskään näytä sisältävän laittomia huumeita veneen kuljettajan tai pikaveneen matkustajien keskuudessa. Tästä syystä muita valituksia ei ollut vielä tehty.

TPN-media huomauttaa, että oli epäselvää, nostettaisiinko syytteitä ristiriitaisista lausunnoista, jotka päätyivät vääriksi matkustajien aikaisemmissa poliisin haastatteluissa. Tapaus on kiehtonut thaimaalaista mediaa viimeisen kahden viikon ajan, vaikka sitä on vähemmän katsottu ja keskusteltu englanninkielisessä thaimaalaisessa mediassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.