Päihtynyt mies väittää olevansa näkymätön taikakukan takia, aiheuttaen yleistä levottomuutta ja johtaen poliisia jalansijaan Chonburissa

KUVA: Parhaat uutiset / Wisarn Sangjaroen

Chonburi -

  Poliisi jahtasi eilen päihtynyttä paidatonta miestä, joka häiritsi liikennettä juoksemalla vilkkaiden teiden läpi ja vaarantaen sekä itsensä että muiden, ennen kuin vei hänet fyysisesti poliisiasemalle Mueang Chonburin alueella.

Pelästyneet paikalliset asukkaat soittivat poliisille, kun päihtynyt mies nähtiin eilen 8 varhain illalla Baan Suanin osa-alueen vilkkailla teillä juoksevan, huutavan ja tanssivan. Mies kieltäytyi poliisin pysähtymiskäskystä ja johti useita poliiseja takaa-ajoon liikenteessä. Hän jäi lopulta kiinni, mutta hän ei ollut yhteistyöhaluinen, ja hänet täytyi hillitä fyysisesti ja kuljettaa läheiseen poliisiajoneuvoon.

Mies kertoi poliisille, että hänen nimensä on Yutsiri Wangwiset, 37. Hän kertoi poliisille: "Olin näkymätön, kun olin liikenteessä, kukaan ei varsinaisesti nähnyt minua, joten en tehnyt rikoksia. Taikakukkani tekee minusta näkymätön ja suojaa minua vahingoilta."

Yutsirilla oli todellakin yllään vaaleanpunainen kukka toisessa korvassa, mutta se ei näyttänyt siltä, ​​että kukka olisi maaginen eikä tehnyt hänestä näkymätön valokuvatodisteiden sekä poliisin ja todistajien lausuntojen perusteella.

Yutsiri vietiin Mueang Chonburin poliisiasemalle suorittamaan alkoholi- ja huumetestejä. Häntä syytetään ainakin yleisen levottomuuden aiheuttamisesta, julkisesta päihtymisestä ja pidätyksen vastustamisesta.

Ei ollut heti selvää, minne oletettu taikakukka meni Yutsirin pidätyksen jälkeen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.