Reader Talkback -tulokset: Mihin toimiin Thaimaan tulisi ryhtyä nykyisen Ukrainan ja Venäjän tilanteen suhteen?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mihin toimiin Thaimaan tulisi ryhtyä nykyisen Ukrainan ja Venäjän tilanteen suhteen?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Tällä hetkellä suurin uutinen suurimmassa osassa maailmaa on Ukrainan tilanne Venäjän hyökkäyksen jälkeen. TPN ei ole kansainvälinen uutisjulkaisu, joten tapahtumien uutisoinnit ovat keskittyneet tiukasti siihen, miten konflikti vaikuttaa Thaimaahan, jos ollenkaan.

  Tämän seurauksena olemme nähneet sosiaalisessa mediassamme monia kommentteja ihmisiltä, ​​jotka katsovat, että Thaimaan pitäisi omaksua voimakkaampi asenne Venäjän toiminnan tuomitsemiseksi, ja on esitetty erilaisia ​​ehdotuksia ja mielipiteitä siitä, miten.

  Toiset ovat kuitenkin todenneet, että Thaimaan pitäisi pysyä sen ulkopuolella tai se ei todennäköisesti tee mitään.

Joten mitä mieltä olet? Pitäisikö Thaimaan tehdä jotain muuta? Jos on, mitä heidän pitäisi tehdä?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Tällä viikolla tuli paljon erilaisia ​​vastauksia. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

–=-=-=-==-=-==-

Peter R-He voisivat tarjota ottavansa vastaan ​​useita pakolaisia ​​rajoitetuksi ajaksi, kunnes he voivat palata kotiin.

-=-=-=-=-=-=-=-

Kyle I-Auta tällä hetkellä Thaimaassa olevia venäläisiä ja ukrainalaisia ​​turisteja ja ex-patsaita suurlähetystöjensä avulla, erityisesti niitä, jotka ovat juuttuneet ilman lentoja tai varoja, ja auttamaan Ukrainaan tai Venäjälle juuttuneita kansalaisiaan, mutta pysyttelevät suurelta osin poissa varsinaisesta konfliktista. (Toimittajan huomautus - tämä on suurelta osin sitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu.)

-=-=-=-=-=-=-=

Michael H-Ei helppoa vastausta, koska monet venäläiset tulevat Thaimaahan lyhyisiin ja pitkiin oleskeluihin.

Thaimaa tarvitsee kipeästi turisteja.

-=-=-=-=-=-=-=-=

Mr. Anon- Kieltää kaikki venäläiset turistit ja ex-patit Thaimaasta välittömästi ja karkottaa heidät.

-=-=-=-==-=-=-=-

David P - Heidän pitäisi työskennellä ja avustaa työryhmiä, jotka jäädyttävät Venäjän oligarkkien omaisuutta ja tuomittava väkivalta ja YK:n kansainvälisen oikeuden loukkaukset.

-=-=-=-==-=-=-=-

IH-Kutsu Amerikkaa, koska se tekee periaatteessa saman asian Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Lybiassa ja monissa muissa, mutta on tekopyhää täällä. Kuinka monta ihmistä USA:n pommit tappoivat näissä maissa, lapsia, naisia ​​ja viattomia? Vai onko niillä väliä?

–=-=-=-=-=-=-=-

Daniel L-Thailandin pitäisi kieltää viisumien myöntäminen venäläisiltä/neuvostoliittolaisilta. Se on minimi, joka Thaimaan pitäisi tehdä.

-=-=-=-=-=-=-=

Ray S-Thailandilla ei ole koiraa tässä taistelussa. Miksi sekaantua äänekkääseen tuomitsemiseen? Anna farangien vääntää käsiään tämän paskan takia.

-=-=-=-=-=-=-=-

GH–

Mielestäni useimmat venäläiset eivät ole tyytyväisiä sotaan eivätkä Putiniin.
Se on vain yksi diktaattori, josta maailman pitäisi päästä eroon.
Tällä aggressiivisella hyökkäyksellä hän allekirjoitti oman kuolemansa.
Kun tämä on ohi, Putainilla ei ole enää tilaa maailmannäyttämöllä.
-=-=-=-=-=-=-=-
Martin P-Block venäläisten lentokoneiden ilmatilan kuten monet maat tekevät.
-=-=-=-=-=-=-=-
Albert N-Ukrainalaiset ovat tappaneet 13,000 2014 Donetskissa ja Luhanskissa vuodesta XNUMX lähtien… Mutta ketään ei kiinnosta, eikö?
-=-=-=-=-=-=-
Luis H-Kun otetaan huomioon toimet, joihin naapurimaan Myanmarin junttaa vastaan ​​on ryhdytty, tämä kysymys näyttää naiivilta.
-=-=-=-=-=-=-

James W-Evakuoi omat ihmiset… ainoa asia mitä tehdä. Jos menet pidemmälle, salli valtavan Yhdysvaltain merijalkaväen laivaston.

-=—=-=-=-=-

Phil T-Ei mitään! Olisi mahtavaa tekopyhyyttä, jos täällä oleva hallitus ryhtyisi minkäänlaisiin toimiin! Thaimaasta ei voi olla moraalista auktoriteettia mihinkään muuhun maahan sen jälkeen, kun se on armottomasti romahtanut matkailu- ja ravintola-alan ja rankaisemalla siten satoja tuhansia omia ihmisiä pelottamalla heidät ensin puolikuolleille, sitten pakottamalla heidät työ- tai yritystoiminnan ulkopuolelle. ja jatkanut niin viimeiset kaksi vuotta, eikä loppua näy! Venäjän ja Ukrainan välinen tilanne on kuitenkin myös äärimmäisen monimutkaisempi kuin mediassa esitetty, ja tämä nykyinen tilanne on kypsynyt jo vuosikymmenen ajan, ei vain Putinin toimien ruokkimana!

-=-=-=-=-=-

Zrenko - Huolehdi omista asioistaan

-=-=-=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/