3,200 XNUMX venäläistä turistia jumissa Koh Samuin, Koh Phanganin ja Koh Taon alueella Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin ja pakotteiden vuoksi

Surat Thani -

Venäjän Surat Thanin konsulaatin kunniakonsuli tapasi Koh Samuin piiripäällikön tänä aamuna 9. maaliskuuta keskustellakseen ratkaisuista Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta kärsineiden venäläisten turistien auttamiseksi.

Kunniakonsuli Ashwani Bajaj ja Koh Samuin matkailun edistämisyhdistyksen puheenjohtaja Ratchaporn Phoonsawas saapuivat Koh Samuin piiritoimistoon noin klo 10. tapaamaan piiripäällikkö Chayapol Inthasuphaa keskustellakseen tavoista tarjota apua 00 3,200:lle venäläiselle turistille, jotka matkustivat Koh Samuissa, Koh Phanganissa ja Koh Taossa.

He eivät tällä hetkellä pystyneet palaamaan kotiin ilmatilan sulkemisten, lentoyhtiöiden tilapäisten sulkemisten vuoksi pakotteiden vuoksi eivätkä maksamaan useimmilla luottokorteilla ja kansainvälisillä tilisiirroilla valittujen suurten Venäjän kansallisten pankkien kiellon vuoksi. Jotkut olivat kyenneet työskentelemään kiinalaisen Unionpayn kanssa saadakseen varoja, mutta monilla oli edelleen vaikeuksia.

Aluksi Koh Samuin matkailun edistämisyhdistys oli koordinoinut maahanmuuttoviraston kanssa venäläisten ja ukrainalaisten matkailijoiden oleskeluajan pidentämistä.

Venäjän konsulaatti perustaa myös venäläisten matkailijoiden avustuskeskuksen vastaanottamaan venäläisten matkailijoiden valituksia Telegram-sovelluksen kautta. Viranomaiset keräävät kyseiset tiedot ennen kuin välittävät ne Venäjän Thaimaan suurlähetystöön etsimään ratkaisuja.

Tuhannet venäläiset ja ukrainalaiset turistit ovat pääasiassa juuttuneet eri puolille Thaimaata meneillään olevan konfliktin vuoksi, useimmat Surat Thanin, Phuketin ja Pattayan alueilla. Virkamiehet jatkavat yhteistyötä Venäjän suurlähetystön, Thaimaan maahanmuuton ja asianomaisten matkailujärjestöjen kanssa löytääkseen ratkaisuja apua tarvitsevien auttamiseksi.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.