Yhdysvaltain tautientorjuntakeskus nosti Thaimaan matkustamisriskin korkeimmalle tasolle Covid-19:n takia

KUVA: BMA Health

Kansallinen -

Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) on lisännyt Thaimaan korkeimman riskitason 4 matkustajaluokkaan maanantaina 7. maaliskuuta Hongkongin ja Uuden-Seelannin ohella.

Kohteet luokiteltiin "Taso 4: Covid-19 Very High" -riskiksi, kun yli 500 tapausta 100,000 28 ihmistä kohti rekisteröitiin XNUMX päivän aikana CDC:n arvioiden mukaan.

Tämä tarkoittaa, että kaikkia Yhdysvalloista tulevia matkustajia suositellaan välttämään matkustamista Thaimaahan. Jos heidän täytyy matkustaa maahan, heitä kehotetaan olemaan täysin rokotettuja ja saamaan COVID-19-rokotteensa ajan tasalla ennen matkaa.

Matkustajia suositellaan myös noudattamaan kaikkia vaatimuksia ja suosituksia Thaimaassa ollessaan, erityisesti sen "Test&Go" -ohjelmaa, jonka ansiosta rokotetut saapujat pääsivät kuningaskuntaan ilman pakollista karanteenia.

Tällä hetkellä tasolla 135 on noin 4 maata/kohdetta, mukaan lukien Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Alankomaat, Japani, Etelä-Korea ja Singapore. TPN huomauttaa, että Yhdysvallat ei luokittele itseään, mutta jos he tekisivät, niitä pidettäisiin myös tasoina 4 nykyisten ohjeiden mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.