Venäläisten vierailijoiden määrä Phuketissa putoaa välittömästi, Phuket kamppailee löytääkseen ratkaisuja sadoille jumiin jääneille turisteille, jotka eivät saa rahoitusta pakotteiden vuoksi

Phuket -

Venäläisten vierailijoiden määrä Phuketissa on laskenut välittömästi, koska kaksi venäläistä lentoyhtiötä, jotka ovat vastuussa suurimmasta osasta saaren lennoista, ovat keskeytyneet tilapäisesti länsimaiden Venäjälle asettamien sanktioiden vuoksi Venäjän meneillään olevan hyökkäyksen Ukrainaan vuoksi.

Phuket Tourism Associationin puheenjohtaja Bhummikitti Ruktaengam kirjoitti Facebookissaan: "Kaksi Venäjän lentoyhtiötä on keskeyttänyt lentonsa muille alueille, mukaan lukien Phuket, jotka ovat S7 – Siberian Airlines ja Aeroflot Airlines."

"Syy, miksi ne ovat keskeytyneet, johtuu eurooppalaisista ja amerikkalaisista sanktioista, jotka saivat myös lentokoneiden vuokrasopimuksia keskeyttämään. Jotkut lipunvarausjärjestelmäyritykset ovat lopettaneet palvelunsa. Ilmatilaa on rajoitettu ja rajoitettu Ukrainan ja Venäjän konfliktialueilla. Joten nämä tekevät lippujen varaamisesta vaikeampaa, ellei täysin mahdotonta molempien maiden kansalaisille, vaikka joitakin reittejä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kautta on edelleen. Bhummikitti totesi.

”Phuketissa venäläisten kävijöiden määrä oli aiemmin erittäin korkea, ja sen jälkeen kun Thaimaa avattiin viime vuonna uudelleen ulkomaalaisille matkailijoille Thailand Passilla, venäläiset ovat olleet ykkönen kokonaisvierailuissa. Suurin osa heistä käytti suoria lentoja Venäjältä, ei Dubain tai muiden Lähi-idän maiden kautta kulkevia lentoja, jotka ovat toistaiseksi edelleen liikenteessä, vaikka ne saattavat myös joutua keskeyttämään pian pakotteisiin liittyvien asioiden vuoksi. Tämän seurauksena venäläisten kävijöiden määrät ovat laskeneet välittömästi. Bhummikitti lisäsi.

"Lisäksi sanktioiden ja useiden yritysten, jotka ovat lopettaneet palvelunsa toistaiseksi, vuoksi, mukaan lukien Visa, Mastercard, Paypal, American Express, Wise, Remitly ja pankkiin liittyvät SWIFT-pakotteet, venäläisten on tullut lähes mahdottomaksi päästä pankkiinsa ja varoja Venäjällä, jolloin huomattava osa heistä jää jumiin ilman kykyä maksaa kotilentonsa Venäjälle tai edes hotelleja tai ruokaa. Edelleen on turisteja, jotka ovat onnistuneet saamaan varoja kryptovaluuttojen tai pienten pankkien kautta, joihin SWIFT ei ole kohdistunut, mutta länsimaat sulkevat edelleen porsaanreikiä ja harmaita alueita painostaen Venäjää konfliktin lopettamiseksi, Bhummikitti selitti.

Bhummikitti ei kertonut tarkalleen, kuinka monta venäläistä "juoksu" Phuketissa pakotteiden seurauksena, TPN:n tiedotusvälineet huomauttavat, mutta sekä Samui että Pattaya ovat raportoineet samanlaisista ongelmista Samuin kanssa sanoen satoja venäläisiä ja ukrainalaisia, jotka eivät voineet saada lentoja kotiin määräaikana. rajoitettuun ilmatilaan, heillä oli sanktioiden vuoksi ongelmia sekä lentojen saamisessa että venäläisille taloudellisesti.

Bhummikitti kertoi, että matkailuyhdistys ja Phuketin johtajat tekivät tiivistä yhteistyötä sekä venäläisten että ukrainalaisten kanssa saarella, joilla oli matka- ja rahoitusongelmia, sekä työskentelivät sopimuksia hotellien ja maahanmuuton kanssa salliakseen ne, jotka eivät voi lähteä tai tilapäisesti maksaa. pysyä pidempään. Bhummikitti totesi myös, että molempien maiden konsulaatit työskentelevät kansalaistensa kanssa tarjotakseen ratkaisuja ja tukea apua tarvitseville.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.