Golf: Unheralded Hisatsune johtaa Thailand International Openissa

HUA HIN-THAILAND - Kuvassa japanilainen Ryo Hisatsune puhumassa medioille kierroksensa jälkeen perjantaina 4. maaliskuuta 2022 International Series Thailandin toisen kierroksen aikana Black Mountain Golf Clubilla, Prachaubkhirikhanissa, Thaimaassa. 1.5 miljoonan dollarin Asian Tour -tapahtuma järjestetään 3. - 6. maaliskuuta 2022. Kuva Paul Lakatos/Asian Tour.

Thaimaa/Hua Hin-

Japanilainen teini-ikäinen Ryo Hisatsune nosti monet tämän viikon International Series Thailandin nimekkäistä pelaajista ottamaan puolivälin Black Mountain Golf Clubin johtoon.

19-vuotias, joka kääntyi ammattilaiseksi vuoden 2020 lopussa, ampui kuusi alle par 66:ta ja saavutti vaikuttavan turnauksen 14 alle.

Hän johtaa yhdellä korealaisista Sungyeol Kwonista ja Doyeob Munista, jotka molemmat korttisivat 66s.

Laukaus taaksepäin hallitsee Aasian kiertueen ykkönen Joohyung Kim (68) ja Taehee Lee (64) Koreasta, eteläafrikkalainen Jaco Ahlers (63), thaimaalainen Chanat Sakulpolphaisan (66) ja Tirawat Kaewsiribandit (65) sekä amerikkalainen Todd Baek ( 66).

”Kurssin hallinta oli tänään erittäin hyvä. Olen erittäin onnellinen", sanoi Hisatsune, jolla on tyttöystävänsä Rirua laukussa.

"Tänään oli niin kuuma, en ole tottunut tähän."

Hän ampui seitsemän birdietä ja pudotti vain yhden laukauksen.

Japan Golf Tour Organizationin nouseva tähti hän kirjasi kuusi top20-sijoitusta Japanissa viime vuonna alkaneen kauden aikana ja saattaa hyvinkin olla uhka viikonloppuna.

Mun sanoi: ”Olen pettynyt siihen, etten ollut viimeinen. Siruni olisi pitänyt olla parempi, jotta olisin voinut tehdä birdien ja lintujen kolme viimeistä. Kaksi kierrosta vielä jäljellä, joten matkaa on vielä jäljellä."

Kim, myös 19, väijyy pahaenteisesti johtajien takana, vaikka hänen mielestään parhaansa on vielä tulossa, mikä on ensimmäinen 10 International Series -tapahtumasta tällä kaudella.

"Ollakseni rehellinen, minusta tuntui, että jätin tänään paljon laukauksia. Se on edelleen alle parin kierros ja se antaa minulle mahdollisuuden”, Kim sanoi.

”Sieltä voi saada joukon birdietä, joten sinun on lyötävä se läheltä ja annettava itsellesi paljon mahdollisuuksia. Täällä pitää kaiken toimia hyvin. Ollakseni rehellinen, viimeiset kaksi päivää eivät ole olleet parhaita, mitä minulla on ollut, mutta silti olla täällä kilpailussa on hyvä tunne.

Korealainen sai tammikuussa Asian Tour Order of Merit -tittelin, jota auttoi voitti Singapore Internationalin ennen kuin hän sijoittui toiseksi kauden päättyvässä SMBC Singapore Openissa.

Ahlers, yhdeksänkertainen Etelä-Afrikan Sunshine Tourin voittaja, joka on pelannut Aasiassa viimeiset 10 vuotta, ampui eaglen, yhdeksän birdietä ja yhden bogeyn päivän alimmalla kierroksella.

Hän sanoi: "Pelasin melkein samalla tavalla kuin eilen, mutta tein paljon enemmän putteja. Minulla oli eilen 31 ja tänään 23. Se on kahdeksan erilaista. Se on vain pelin nimi.

Muotoni on ollut hyvä viime aikoina, se on ollut vakaa, ei 63-tyyppinen, mutta tiivistyy, top 10 täällä, top 10 siellä. Tarvitsin vain työnteon, ja se teki tänään."

Intialainen Karandeep Kochhar ja korealainen Bio Kim ovat lyönnin kauempana kierrosten 68 ja 69 jälkeen.

Puolivälin leikkaus tehtiin kuusi alle, mikä jäi yhden laukauksen alle New Zealand Openissa vuonna 2018 tehdystä ennätyksestä.

Thaimaan amatööritähti Ratchanon 'TK' Chantananuwat teki leikkauksen kuudennen kerran peräkkäin Aasian kiertueella päivänä, jolloin hän täytti 15 vuotta.

Hän ampui 68 päästäkseen viikonloppuun kuudella alle.

Tietoja Aasian kiertueesta 

Asian Tour on Aasian ammattigolfin virallinen sanktioelin, ja se johtaa ammattigolfin kehitystä koko alueella ja parantaa jäsentensä uraa ja samalla sitoutuu pelin eheyteen. Asian Tour on kansainvälisen PGA Toursin liiton jäsenyyden kautta Aasian ainoa tunnustettu yleisaasialainen golfkiertue. Tour on virallisesti tunnustettu virallisessa World Golf Rankingissa, ja se tarjoaa tapahtumilleen arvokkaita rankingpisteitä, jotta osallistujat saavat tunnustusta maailman näyttämöllä. Se on myös The R&A:n tytäryhtiö. Kiertuepartnereita ovat Rolex (Timekeeper), Habitat for Humanity (kestävän kehityksen kumppani), Titleist (verkkokumppani) ja FootJoy (matkan toimittaja). Asian Tourin pääkonttori sijaitsee Sentosassa, joka on Asian Golfin kotipaikka, kun taas Sentosa Golf Club on osa eksklusiivista Asian Tour Destinations -kiinteistöverkostoa. Tourilla on myös toimisto Kuala Lumpurissa, Malesiassa.

Tietoja LIV Golf Investmentsistä 

LIV Golf Investments on äskettäin perustettu yritys, jonka konserniyhtiöt sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja Aasian toimistot tulevat perässä. Sen tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaisesti ammattilaisgolfin terveyttä aidosti globaalissa mittakaavassa auttaakseen vapauttamaan urheilun maailmanlaajuista hyödyntämätöntä potentiaalia. Greg Norman on LIV Golf Investmentsin ensimmäinen ja perustajajohtaja. PIF, yksi maailman suurimmista valtion sijoitusrahastoista, jolla on monipuolinen kansainvälinen sijoitussalkku, on LIV Golf Investmentsin enemmistöomistaja.

Tietoja kansainvälisestä sarjasta

International Series perustettiin uudeksi 10 kansainvälisen teltan sarjan Aasian kiertueella LIV Golf Investmentsin ennennäkemättömän 300 miljoonan dollarin investoinnin jälkeen. Kauden 2022–23 Aasian kiertueen aikatauluun sisällytetty International Series alkaa Thaimaasta maaliskuussa, jonka jälkeen vierailee Englannissa, Koreassa, Vietnamissa, Lähi-itään, Kiinassa, Singaporessa ja Hongkongissa, ja siinä on palkintolompakkoja 1.5 dollarista. 2 miljoonaan dollariin tapahtumaa kohden.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/