Golf: Phachara Khongwatmai käden ulottuvilla toisesta voitosta International Series Thailandissa

HUA HIN-THAILAND - Thaimaan Phachara Khongwatmai kuvassa toiminnassa lauantaina 5. maaliskuuta 2022 International Series Thailand -sarjan kolmannen kierroksen aikana Black Mountain Golf Clubilla, Prachaubkhirikhan, Thaimaa. 1.5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin Asian Tour -tapahtuma järjestetään 3.-6. Kuva Paul Lakatos/Asian Tour.

Hua Hin-

Phachara Khongwatmai nousi täpötäyteisestä pistetaulukosta ja nousi kolmannen kierroksen johtoon 1.5 miljoonan dollarin kansainvälisessä sarjassa Thaimaassa Black Mountain Golf Clubilla tänään.

Thaimaalainen tähti ampui yhdeksän alle par 63 johtaen 20 alle kolmella maanmieheltä Poosit Supupramain ja Itthipat Buranayaratin, amerikkalaisen Sihwan Kimin, intialaisen Karandeep Kochharin ja korealaisen Doyeob Munin.

Poosit saavutti radan ennätyksen 62:lla, kun taas Itthipat ja Kim ampuivat 65:llä. Kochhar palautti 66 ja Mun allekirjoitti 68.

Yönjohtaja Ryo Hisatsune Japanista sai 71:n ja on alle 15-vuotias.

Phachara Khongwatmai on pudonnut vain yhden laukauksen kolmessa päivässä ja tehnyt tänään yhdeksän birdietä, joista kuusi takayhdeksän, joista kolme ravissa 16. päivästä.

"Olen pelannut hyvin jonkin aikaa, joten minusta tuntui, että hyvä kierros oli tulossa", sanoi 22-vuotias, joka myös ampui ensimmäisenä päivänä 63.

– Kurssilla on mahdollista ampua alhainen tulos, mutta silti pitää pelata hyvin.

Nouseva tähti voitti lopulta ensimmäisen Asian Tour -tapahtumansa viime vuoden lopulla Laguna Phuket Championshipissä vuosia kestäneen lähentymisen jälkeen, mukaan lukien kuusi kakkossijaa.

Phachara Khongwatmai voitti myös kahdesti Asian Development Tourin vuonna 2015, kun taas vuonna 2013 hän voitti Singha Hua Hin Openin 14-vuotiaana amatöörinä.

Hän lisäsi: "Kyllä, Hua Hinilla on minulle erityinen merkitys, koska minusta tuli ammattilainen voiton jälkeen vuonna 2013."

Poosit saavutti Sihwan Kimin ensimmäisen kierroksen ennätyksen kotkan, yhdeksän birdien ja vain yhden bogeyn ansiosta.

Thaimaalainen golfaaja sanoi: "Tein leikkauksen juuri eilen, mikä oli hyvä päivä minulle. Sanoin tänään perheelleni, että keskityn tavalliseen tapaan aggressiiviseen peliin ja tein sen hyvin. Minulla oli tänään loistava peli hyvällä yhdistelmällä ajoa, rautalaukauksia ja putoamista sekä slam-dunked kotkaa. Minulla kävi vähän tuuria, kaikki oli täydellistä."

Aiemmin päivällä thaimaalainen Ratchanon “TK” Chantananuwat, joka juhli 15-vuotissyntymäpäiväänsä eilen sijoittumalla kuuden alle puoliväliin, hyökkäsi kentän läpi tuloksella 63 ja sijoittui alle 15:llä.

"15 eilen ja 63 alle tänään. Luulen, että tarvitsen huomenna vähintään XNUMX voittoa, Ratchanon sanoi.

- Huomenna aion yrittää lyödä palloa kuten tein tänään ja annan itselleni taas paljon mahdollisuuksia. Jokaisen putin, joka minulla on, täytyy käydä läpi kaikki skenaariot ja kaikki mahdolliset laskelmat, jotka minun on tehtävä ennen putin osumista. Jos haluan voittaa, minun on tehtävä se jokaisella putouksella. En onnistunut tekemään sitä kahdeksalla reiällä tänään. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen pelannut kahta palloa elämässäni. Tuntuu vähän yksinäiseltä."

Nuori sanoi, että se oli hänen pienin 18 reiän tulos.

Hän lisäsi: "Aiempi alin arvoni oli alle kahdeksan alle All Thailand Golf Tourilla."

 

Tietoja Aasian kiertueesta 

Asian Tour on Aasian ammattigolfin virallinen sanktioelin, joka johtaa ammattigolfin kehitystä koko alueella ja edistää jäsentensä uraa samalla kun se on sitoutunut pelin eheyteen. Asian Tour on kansainvälisen PGA Toursin liiton jäsenyyden kautta Aasian ainoa tunnustettu yleisaasialainen golfkiertue. Tour on virallisesti tunnustettu virallisessa World Golf Rankingissa, ja se tarjoaa tapahtumilleen arvokkaita rankingpisteitä, jotta osallistujat saavat tunnustusta maailman näyttämöllä. Se on myös The R&A:n tytäryhtiö. Kiertuepartnereita ovat Rolex (Timekeeper), Habitat for Humanity (kestävän kehityksen kumppani), Titleist (verkkokumppani) ja FootJoy (matkan toimittaja). Asian Tourin pääkonttori sijaitsee Sentosassa, joka on Asian Golfin kotipaikka, kun taas Sentosa Golf Club on osa eksklusiivista Asian Tour Destinations -kiinteistöverkostoa. Tourilla on myös toimisto Kuala Lumpurissa, Malesiassa.

Tietoja LIV Golf Investmentsistä 

LIV Golf Investments on äskettäin perustettu yritys, jonka konserniyhtiöt sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja Aasian toimistot tulevat perässä. Sen tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaisesti ammattilaisgolfin terveyttä aidosti globaalissa mittakaavassa auttaakseen vapauttamaan urheilun maailmanlaajuista hyödyntämätöntä potentiaalia. Greg Norman on LIV Golf Investmentsin ensimmäinen ja perustajajohtaja. PIF, yksi maailman suurimmista valtion sijoitusrahastoista, jolla on monipuolinen kansainvälinen sijoitussalkku, on LIV Golf Investmentsin enemmistöomistaja.

Tietoja kansainvälisestä sarjasta

International Series perustettiin uudeksi 10 kansainvälisen teltan sarjan Aasian kiertueella LIV Golf Investmentsin ennennäkemättömän 300 miljoonan dollarin investoinnin jälkeen. Kauden 2022–23 Aasian kiertueen aikatauluun sisällytetty International Series alkaa Thaimaasta maaliskuussa, jonka jälkeen vierailee Englannissa, Koreassa, Vietnamissa, Lähi-itään, Kiinassa, Singaporessa ja Hongkongissa, ja siinä on palkintolompakkoja 1.5 dollarista. 2 miljoonaan dollariin tapahtumaa kohden.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/