Pattayan pormestari sanoo, että "monet" ulkomaiset yritykset ja sijoittajat ovat kiinnostuneita monorail-sijoituksista, projekti etenee

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume puhui lehdistölle tänä viikonloppuna pitkään keskusteltuun ja keskusteltuun pikaraitiotie/monorail-hankkeesta ja vakuutti asukkaille, että hanketta ei ollut peruttu ja että se on edelleen käynnissä.

Pattayan pormestarin mukaan useat ulkomaiset sijoittajat ja pääomayhtiöt ovat edelleen kiinnostuneita hankkeesta ja 20 miljardin bahtin alkuinvestointi todennäköisesti tapahtuu.

Lisäkeskusteluja ja suunnittelua sekä julkisen/yksityisen/kumppanuuden (PPP) prosessia on määrä käydä kaudella 2022–2023 erityisesti reittien ja kevyiden kiskotyyppien viimeistelyssä, kuten propulsiojärjestelmä tai magneettijärjestelmä.

Kaupunginjohtajan mukaan hankkeen kehittämisen kokonaiskeston tulisi olla noin viisi vuotta, ja ainakin ensimmäinen useista suunnitelluista yksiraiteisista linjoista on tarkoitus valmistua vuosien 2027-2028 tienoilla.

Tämä valmistumispäivä on linjassa meneillään olevien Itäisen talouskäytävän hankkeiden kanssa ja koordinoi sitä myös U-Tapeon lentokentän ja nopean rautatieliikenteen laajentamiseksi, joka yhdistää Chonburin eri alueita Thaimaan muihin osiin, pormestarin mukaan.

Nykyisen suunnitelman mukaan monorail-radan ensimmäisen vaiheen rakentaminen alkaa Pattayan BTS-asemalta, Soi Siam Country Clubin ympäriltä ja kohdataan Bali Hai Pier -laiturilla Etelä-Pattayalla käyttämällä reittiä moottoritietien läpi, saapuen North Pattaya Roadille. ennen kuin käännyt Pattaya 2nd Roadille ja suoraan South Pattayan laiturille. Etäisyys on noin 9 km, ja investoinnin arvioidaan olevan yli 20 miljardia bahtia.

Ehdotetun yksiraiteisen reitin kartta, Sophon Cable

Pormestari ei kertonut, mistä ulkomaiset sijoittajat tarkalleen olivat kotoisin. TPN huomauttaa, että pormestari on myös vaaleissa toukokuussa, vaikka vaalien lopullinen päivämäärä ei ole vielä päätetty, ja tuloksista riippuen hanke voi muuttaa.

Luuletko, että tämä projekti toteutuu? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/