Thaimaa saa YK:n julkisen palvelun palkinnot viitenä peräkkäisenä vuonna julkisten palvelujen parantamisesta valtakunnallisesti

Kansallinen -

Thaimaa on voittanut Yhdistyneiden Kansakuntien Public Service Awards (UNPSA) -palkinnon viitenä peräkkäisenä vuonna julkisten palvelujen parantamisesta ja sisäisistä byrokraattisista uudistuksista valtakunnallisesti, tiedottaja ilmoitti tänään, 4. maaliskuuta.

Ratchada Thanadirek hallituksen toimistosta paljasti, että pääministeri Prayut Chan-O'Cha oli määrännyt kaikki valtion virastot jatkamaan maan uudistuksia hallituksen kansallisten strategioiden mukaisesti ihmisten elämänlaadun parantamiseksi.

Hän lisäsi myös, että viimeisten viiden vuoden aikana hallitus on noudattanut politiikkaansa, joka on kehittänyt muutoksia monissa ulottuvuuksissa ja parantanut yleisön tyytyväisyyttä, mikä on johtanut Thaimaan UNPSA-palkinnon saamiseen vuodesta 2017 lähtien.

Virallisen selvityksen mukaan julkishallinnon keskusten palvelukehitys on parantanut yleisön tyytyväisyyttä joka vuosi ja noussut jopa 84.81 prosenttiin vuonna 2021 useiden päivitysten, kuten sähköisen palvelun käyttöönoton, menettelyjen ja asiakirjojen hyväksymisajan lyhentämisen ansiosta, palvelumaksujen alentaminen ja/tai peruuttaminen jne.

Thaimaan sijoitus IMD Business Schoolin World Competitiveness Rankingissa sekä talouden kykyä ja valmiutta talouden muutokseen hallituksessa ja yhteiskunnassa oli vuonna 20 sijalla 64 2021 maan joukossa, ja se nousi kolmella sijalla vuodesta 2020. maa sijoittui myös sijalle 21 vuonna 2020 Easy in Doing Business.

Ratchada paljasti myös, että Thaimaa sijoittui 57. sijalle 193 maan joukossa YK:n verkkopalveluiden sähköisen hallinnon kehitysindeksissä.

"Kaikki nämä olivat seurausta hallituksen sitoutumisesta parantamaan ihmisten parempaa elämänlaatua politiikkansa mukaisesti... Hallitus vaati, että se jatkaisi uudistuksia maassa kaikilta osin parempaan suuntaan", varapuheenjohtaja lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.