Chonburi Woman väittää satojen tuhansien bahtien tuhoutuneen arvoesineitä, kun tuli tuhoaa romahtaneen metallihökkelin

KUVA: Nong Maidangin pelastusryhmä

Chonburi -

Tuli tuhosi tuhoutuneen metallihökkelin Mueang Chonburissa eilen iltapäivällä (28. helmikuutath), omistaja väitti, että rakennuksen ulkonäöstä huolimatta hän säilytti siellä satoja tuhansia bahtia arvoesineitä.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 4 sinkistä, levystä ja metallista valmistetussa horjuvassa talossa useiden kaupunkitalojen lähellä Na Pa -seutualueella. Palomiehet saapuivat paikalle yhteensä neljällä paloautolla sekä TPN-median toimittajat.

Palo oli tulessa, ja palon hallintaan kului yli puoli tuntia. Palomiehet olivat huolissaan palon leviämisestä läheisiin rivitaloihin, minkä he onnistuivat estämään. Metallirakenne kuitenkin tuhoutui täysin, mukaan lukien moottoripyörä. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

KUVA: Mamai446 Nong Maidang

Rouva Mintra Pongpirat kertoi TPN:n toimittajille: "Asun lähistöllä olevassa kaupunkitalossa. Räjähdysmäisen talon sisällä säilytimme kuitenkin monia arvoesineitä satojen tuhansien bahtien arvosta, kuten kaulakoruja, elektroniikkaa ja muita arvoesineitä. Säilytimme ne täällä, koska emme uskoneet kenenkään koskaan epäilevän, että arvoesineitä säilytetään näin huonossa rakenteessa."

Mueang Chonburin oikeuslääketieteellinen poliisi suorittaa tutkintaa selvittääkseen palon syttymissyyn, jota ei julkistettu lehdistöaikaan mennessä. Mueang Chonburin poliisi tarkastelee myös Mintran väitteitä tulipalossa tuhoutuneista arvotavaroista. Ei ollut heti selvää, olivatko tavarat vakuutettuja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.