Chonburin poliisi varoittaa naisten alusvaatteiden varkaasta vapaana Bangsaenin alueella

Chonburi -

Varas jäi kiinni CCTV:stä, kun hänen kerrottiin varastavan naisten alusvaatteita talossa Mueang Chonburissa 27. helmikuuta.

Poliisi nimesi talon omistajaksi vain Ms Bee, 31, joka teki ilmoituksen Sanesukin poliisille. Hän kertoi poliisille: "Asun asuntoalueella Sanesukin Mueangin osa-alueella lähellä Bangsaenia."

”Helmikuun 6. päivänä noin kello 50 miesvaras varasti yhteensä kaksitoista naisten pikkuhousut, jotka riippuivat pyykkinarulla kuivumaan talon edessä ennen kiipeämistä. Tämä on kolmas kerta, kun alusvaatteet varastetaan alueella naapureiden kanssa puhumisen perusteella." Bee selitti.

"Pelkään, että tämä henkilö saattaa olla häiriintynyt yksilö. Hänet on otettava nopeasti kiinni." Bee totesi ja ilmaisi mielipiteensä.

CCTV-materiaalia näytettiin Pattaya News -tiimille ja annettiin lupa julkaista. Näytti siltä, ​​että miespuolinen epäilty todellakin valitsee ja vei naisten alusvaatteet vaatelinjalta yksityiskodissa.

Sanesukin poliisipäällikkö eversti Pattana Robroo kertoi The Pattaya Newsille: "Tarkastamme CCTV-materiaalia löytääksemme epäillyn mahdollisimman pian. Tiedämme, että näin on tapahtunut ennenkin, ja epäilty on uusiutunut rikoksentekijä."

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.