Asiantuntijat sanovat, että Thaimaan ensimmäinen "AntiCovid-nenäsumute" tulee markkinoille paikallisille markkinoille vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä

Bangkok -

Viiden lääketieteellisen osaston tutkijoiden kehittämän paikallisen "AntiCov-nenäsumutteen" odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, ja se tarjoaa vaihtoehtoja Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseen.

Chulalongkornin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan apulaisprofessori Chanchai Sittipunt kertoi Associated Pressille tänään, 28. helmikuuta, että tutkimusryhmä, johon kuuluu tutkijoita Chulalongkornin yliopistosta, Silpakornin yliopistosta, Health Systems Research Institutesta (HSRI), Government Pharmaceutical Organisation (GPO) , ja Hibiocy Company Limited, olivat inkuboineet ja kehittäneet vasta-aineita, joissa on antimikrobisia elementtejä Covid-19-infektion leviämisen estämiseksi epidemian alusta lähtien.

Prototyyppivasta-ainetta käytetään nyt Covid-19-vasta-aineita sisältävän nenäsumutteen lääketieteellisessä kehittämisessä, ja sille ehdotetaan nyt patenttilisenssiä thaimaalaisten innovaatioiden jatkotutkimuksen ja kehityksen edistämiseksi kansainvälisen standardin mukaisesti.

Asianomaiset virastot suorittaisivat kliinistä tutkimusta ja tuottaisivat suihkeen standardien mukaisesti ennen rekisteröitymistä Thaimaan elintarvike- ja lääkevirastoon (FDA) noin kesäkuussa 2022. Sen odotettiin tulevan markkinoille tämän vuoden kolmannella neljänneksellä thaimaalaisille. saada käyttöönsä vaihtoehtoisia terveysinnovaatioita Covid-19:n leviämisen estämiseksi ja pandemiatilanteesta selviytymiseksi.

Hibiocy Company Limitedin johtaja tohtori Phaporn Prasitdamrong lisäsi, että yhtiö jatkoi lääkkeen tutkimuksen ja tuotannon tukemista ja he suunnittelivat myös tuotteen laajentamista kansainvälisille markkinoille edistääkseen thaimaalaista innovaatiota myös maailmanlaajuisesti.

Kuva: Government Pharmaceutical Organization (GPO)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.