Onnittelut Miss Grand Chonburille 2022

Pattaya, Thaimaa-

  TPN Media haluaa onnitella Miss Watcharaphon Ruaipongia (Namthip), 25, siitä, että hänet nimettiin Miss Grand Chonburi 2022:ksi eilen 26. helmikuuta 2022 Central Pattaya Mallissa.

Tapahtuman järjestävät Pattaya City, Miss Grand Chonburi Contest Division, Dr. Weena Clinic Pattaya, North Bangkokin yliopisto, Aya Boutique Hotel Pattaya, Lucy Skincare, Power-G Event, Hermony Swimwear, Streamwash (Thaimaa), Punyawit Hydro Farm ja Blue Icon Thailand's Premier Yachting & Lifestyle valitsi Chonburin edustajan Miss Grand Thailand 2022 -tapahtumaan.

Namthip vie kotiin yhteensä 275,000 2022 bahtia palkintoina ja rahana ja siirtyy Miss Grand Thailand XNUMX -tapahtumaan.

Ensimmäinen kakkonen oli Miss Kotchakorn Kontrakul (Elsa), 22. Toinen kakkonen oli Ms Kritsakorn Nakai, 23.

Tapahtumaan sisältyi uima-asuja, iltapukuja, kysymyksiä ja vastauksia ja paljon muuta.

Tapahtuma järjestettiin erittäin tiukoilla Covid-19-varotoimenpiteillä, mukaan lukien kokoontumisrajoitukset, pakollinen maskin käyttö lavalla ei oleville, lämpötilatarkastukset, sosiaalinen etäisyys, runsaasti käsidesiä, digitaalinen sisäänkirjautuminen, vaadittu pikaantigeenitestejä kaikille osallistujille ja kaikkien osallistujien piti myös olla vähintään kaksoisrokotettu Covid-19:tä vastaan.

Onnittelut vielä kerran Namthipille!

Kuvat: Sophon Cable.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/