Kuolleen thaimaalaisen näyttelijän äiti epäilee rikosta viime torstai-iltana kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta

KUVA: Ruamkatanyun säätiö

Bangkok -

Kuolleen näyttelijä Nida ”DTangmo(Watermelon)” Patcharaveerapongin perheenjäsen epäili rikosta hänen pikavenematkansa aikana Chao Praya -joella torstai-iltana, mikä johti thaimaalaisen näyttelijän kuolemaan.

Näyttelijän äiti Panida Sirayutthayothin kertoi paikalliselle medialle löytäneensä monia epäilyttäviä asioita tyttärensä kuolemasta virallisten etsintöjen ja poliisitutkinnan aikana viimeisen kahden päivän aikana.

37-vuotiaan näyttelijän ruumis löydettiin Chao Phrayasta lähellä Pibulsongkramin laituria Nonthaburin maakunnassa noin kello 1. eilen, noin kilometrin päässä paikasta, jossa hänen kerrottiin putoavan pikaveneestä torstaina.

Äiti kuitenkin sanoi, että joukko hänen tyttärensä ystäviä ei ehkä halua, että onnettomuus paljastetaan medialle tai poliiseille, koska kukaan Dtangmon ystävistä tai esimiehistä ei ollut ottanut yhteyttä häneen (Panida) eikä raportoinut tapauksesta edes ennen kuin ruumis löytyi.

KUVA: Ruamkatanyun säätiö

Panida sanoi: "Miksi manageri ei kertonut minulle, että Dtangmo putosi veteen? Vielä nytkään, kun he löysivät hänen ruumiinsa, johtaja ei edelleenkään ottanut minuun yhteyttä eikä halunnut paljastaa lapseni kuolleen, ilmaista surunvalitteluaan tai puhua minulle tilanteesta."

Äiti totesi myös, että tapahtuma pikaveneessä oli myös epäilyttävä, sillä hänen tyttärensä näytti pukeutuneen täysin ikään kuin se olisi ollut juhla eikä pukeutunut arkivaatteisiin tavalliseen tapaamiseen illalliselle.

Lisäksi yleisö kyseenalaisti myös näyttelijän valokuvapostauksia Instagramissa, jotka näyttivät poistuvan vähitellen sen jälkeen, kun hänet julistettiin kuolleeksi ja hänen ruumiinsa löydettiin eilen. He uskoivat, että joku voisi päästä hänen tiliinsä tai puhelimeensa tehdäkseen niin.

Tänään Nonthaburin poliisipäällikkö Paisal Wongwatcharamongkol kertoi, että Nonthaburin poliisi antoi pidätysmääräyksen pikaveneen omistajalle Phaiboon “Robert” Trikanjananunille, jota syytettiin huolimattomuudesta ja toisen henkilön kuoleman aiheuttaneesta teosta sekä luvattomien veneiden käytöstä tai veneiden luvattomasta käytöstä. Veneenkuljettajaa tuomittiin myös luvattomien veneiden ajamisesta/käyttämisestä tai veneiden luvattomasta käytöstä.

Viranomaiset lupasivat myös jatkaa rehellistä, läpinäkyvää, avointa ja perusteltua tutkintaa vastatakseen kaikkiin julkisiin kysymyksiin ja epäilyksiin, joita tapauksesta löytyy.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.