Ukrainan kansalaiset ja kannattajat järjestävät rauhanomaisia ​​kokoontumisia Thaimaassa vaatiakseen sodan lopettamista ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan

KUVA: Naewna

Kansallinen -

Ukrainan kansalaisten ryhmät Thaimaassa ja kannattajat järjestivät tänä viikonloppuna rauhanomaisia ​​kokoontumisia Bangkokissa ja Phuketissa vaatiakseen rauhaa ja lopettaakseen Ukrainan sodan.

Bangkokissa kokoontuminen ja marssi alkoi Lumphini-puistosta Benjakiti-puistoon noin klo 4. tänään, 00. helmikuuta, demokratia-aktivisti Somyot Prueksakasemsukin johdolla.

KUVA: Naewna

Mielenosoittajat vaativat Venäjän joukkojen välitöntä vetäytymistä Ukrainasta. Heidän nähtiin pitävän Ukrainan lippuja ja bannereita, jotka tukevat rauhaa/sodanvastaisuutta, ja maalasivat naamionsa Ukrainan lipuilla. He lauloivat "Stop Putin, Stop The War" ja "Hands off Ukraine" sekä lavastivat symbolisia ilmaisuja kyynelten meikkinä osoittaakseen sodan tappion.

Ukrainalainen mielenosoittaja Raman Rak kertoi, että tämänpäiväinen kokoontuminen vaati Venäjää vetämään joukkonsa Ukrainasta. Kukaan ei halunnut sodan tapahtuvan, Raman totesi. Toistaiseksi venäläiset sotilaat ovat tappaneet 5 lasta Ramanin mukaan, joten mielenosoittajat halusivat näyttää poliittisen kantansa ja vaatia sodan lopettamista mahdollisimman pian.

KUVA: Manager Online

Samanlainen kokoontuminen järjestettiin myös Patong Beachin edessä lauantaina 26. helmikuuta yli 30 Ukrainan kansalaisen ja kannattajan kanssa.

Turistien nähtiin laulavan, nostelevan bannereita, viestejä ja kansallislippuja osoittaakseen symbolisesti rakkauttaan maata kohtaan ja vaativan poliittisen konfliktin lopettamista.

Paikallisten tietojen mukaan mielenosoittajat olivat enimmäkseen turisteja, jotka olivat olleet yhteydessä toisiinsa Facebookissa ennen kokoontumispäivää. Rauhanomaisen kokoontumisen ylläpitämiseksi ja Covid-19-toimenpiteiden rikkomiseksi ryhmä järjesti mielenosoituksen noin 20 minuutin ajan ja keskeytti sen välittömästi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.