Pattayan ja Jomtien Beachin myyjät sanovat liiketoiminnan supistuneen 90 prosenttia viime viikkoina, mutta eri mieltä musiikkifestivaalien lykkäämisestä

Pattaya-

Pattaya ja Jomtien tuoli, sateenvarjo, ruoka ja muut myyjät eivät ole tyytyväisiä.

Koska Covid19-tapaukset ovat saavuttaneet ennätyskorkeuden sekä kansallisesti että paikallisesti tällä viikolla, monet kotimaiset matkailijat ja vierailijat pysyvät poissa Pattaya Beachin myyjäyhdistysten mukaan, jotka puhuivat tällä viikolla paikallisen median kanssa.

Kansallisesti Thaimaan hallitus on tällä hetkellä asettanut tason neljä Covid19-varoitusta, joka sisältää useita ehdotuksia ja neuvoja, mutta ei valtuuksia. Yksi niistä on estää maakuntien välistä matkustamista ja rohkaista ihmisiä pysymään kotona.

Toinen neljän tason varoitusohjeista ei ole suuria tapahtumia tai kokoontumisia… seurauksena Pattaya on siirtänyt jokaiselle maaliskuun viikonlopulle suunniteltuja musiikkifestivaaleja. Festivaalin jatkumiselle ei ole asetettu määrättyä päivämäärää. Pattaya on myös pyytänyt, ettei yksityiseltä sektorilta järjestettäisi yli XNUMX hengen tapahtumia tai kokoontumisia toistaiseksi.

Ymmärrettävästi kaikki eivät ole samaa mieltä päätöksestä, ja Pattaya Beachin myyjät sanovat, että lykkäys maksaa heille huomattavan osan heidän tuloistaan.

Tämän lisäksi Pattayan alueen rantayhdistykset ovat myös kertoneet, että viime viikkoina rannoilla vierailevien kotimaisten matkailijoiden määrä on pudonnut noin 90 prosenttia. TPN huomauttaa, että tämä ei ole tieteellinen analyysi, vaan paikallisten rantatyöntekijöiden mielipiteitä.

Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem sanoo, että Pattayalla on yli 90 prosenttia kaksoisrokotettuja, ja Chonburi on Thaimaan rokotetuin paikka, jolla on merkittävä sairaalakapasiteetti. Valitettavasti näistä luvuista huolimatta tapahtumia perutaan tai siirretään edelleen, ja matkailu ja paikalliset yritykset, kuten aurinkovarjojen myyjät, kärsivät sillä välin.

Pattaya Beachin myyjät sanoivat myös, että he edelleen rohkaisevat ihmisiä vierailemaan alueen rannoilla, jotka ovat ulkona, turvallisia ja helposti sosiaalisia etäisyyksiä. He lisäsivät myös, että myös varotoimenpiteitä, kuten käsien desinfiointiainetta ja tuolien ja sateenvarjosänkyjen säännöllistä puhdistusta, tapahtuu.

Valokuvat: Sophon Cable

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/