PR: Pattayan amerikkalaisten verotusaika

Ulkomaan veroilmoitukset ovat haastavia, jos yrität tehdä ne itse. IRS muuttaa säännöllisesti verovaatimuksia ja -sääntöjä, erityisesti ex-pattien osalta. Siellä amerikkalaiset kansainväliset veroneuvojat (aitaxadvisers .com) voivat auttaa sinua löytämään verotehokkaita ratkaisuja Thaimaan ja Aasian entisille verotuksille.

American International Tax Advisers on palvellut asiakkaita Thaimaassa kuuden vuoden ajan ja heillä on suuri määrä erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Teemme myös yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa auttaaksemme laki- ja sijoitusneuvojalla maksimoidaksemme verotuksen tehokkuuden.

Käytännömme perustajalla ja toimitusjohtajalla Thomas Cardenilla on yli 25 vuoden kokemus Expat Tax -työstä. Hän johti alun perin Jackson Hewitt Internationalin ex-pats-tiimiä, ennen kuin muutti Thaimaahan perustamaan American International Tax Advisersin.

Kasvava yrityksemme sijaitsee Bangkokissa, mutta sillä on toimistot Hongkongissa, Arabiemiirikunnissa, Malesiassa, Australiassa, Filippiineillä, Saudi-Arabiassa, Kambodžassa ja Brasiliassa. Meillä on tekniikkaa auttamaan ulkomaalaisia ​​kaikkialla maailmassa ja voimme sopia tapaamisesta sinulle sopivan ajan.

Joitakin viimeaikaisia ​​tuloksia yksityisneuvotteluistamme.

Olemme auttaneet paria veteraania saamaan hyvityksiä 2000–5000 dollarin välillä edellisen vuoden ilmoituksista. Veloitamme eläkkeellä olevilta veteraaneistamme kohtuulliset maksut. **

Valmistelemme veromuutoksia asiakkaille, jotka odottavat 2500 dollaria, 4700 dollaria ja 8900 dollaria edellisen vuoden ilmoitusten liikamaksuista. Nämä ovat maksullisia asiakkaita, jotka ovat itse jättäneet veroilmoituksen tai suorittaneet CPA-veron Amerikassa. **

** Nämä ovat suuntaa-antavia tuloksia ja kaikki riippuvat yksilöllisistä olosuhteista.

Lisätietoja erityisistä vero- ja luottamusetuista, joita amerikkalaiset saavat Thaimaassa asuessaan ja/tai jääessään eläkkeelle. Liity seuraamme torstaina 2. klo 3 Pattayassa ULB Caféssa.

Ilmaisia ​​yksityisiä konsultaatioita on saatavilla 3.-5. maaliskuuta, katso alla.

Tänään tapahtuu kaikenlaisia ​​ongelmia, joten liity joukkoomme torstaina saadaksesi viimeisimmät veropäivitykset ja parhaat neuvot rahojesi säilyttämiseen.

Jos sinulla on jäädytetty US 401K\IRA tai olet nostanut viimeisen kolmen vuoden aikana, tutustu mahdollisiin veroetuihin Thaimaassa.

Ken Brown Business Class Aasiasta
Thomas Carden American International Tax Advisersista työskentelee tänä viikonloppuna Bangkokissa mutta Pattayassa.

Vaikka kokouksessa on aikaa Q&A:lle, voit vapaasti aloittaa keskustelun kysymyksillä, jotka haluat meidän käsittelevän täällä tapahtumassa.

RAJOITETTU MAKSUTON Yksityiset konsultaatiot voidaan järjestää 4. ja 5. maaliskuuta sovittujen tapaamisten ulkopuolella. Ota yhteyttä osoitteeseen chris@aitaxadvisers.com neuvotellaksesi.

https://fb.me/e/3dTRGAsyJ

http://aitaxadvisers.com

Edellinen on lehdistötiedote ja heidän lausuntonsa, ajatuksensa ja mielipiteensä ovat omia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/