Kuninkaallinen Thaimaan suurlähetystö Varsovassa perustaa väliaikaisen operaatiokeskuksen Lviviin tarjotakseen kiireellistä apua thaimaalaisille Ukrainassa

Bangkok -Kuninkaallinen Thaimaan suurlähetystö Varsovassa Puolassa ilmoitti operaatiokeskuksen perustamisesta Lviviin helpottamaan ja avustamaan kiireellisesti thaimaalaisia ​​Ukrainassa tänään 25. helmikuuta. Suurlähetystö julkaisi sosiaalisessa mediassa, että Ukrainan kiihkeiden levottomuuksien vuoksi. , Thaimaan ulkoministeriö on antanut Thaimaan Varsovan suurlähetystölle valtuudet perustaa "operaatiokeskus" auttamaan thaimaalaisia ​​Ukrainassa tästä päivästä eteenpäin.

Keskus sijaitsee Hotel Цісар tai Tsisarissa, joka sijaitsee Lvivin Horodotska-kadulla. Sitä käytetään tilapäisenä majoituksena thaimaalaisille, yhteensä 253 henkilölle, jotka työskentelevät pääosin kylpylöissä/hierontasaleissa, eri kaupungeista, joissa on erilaisia ​​turvallisuusriskejä. Suurlähetystön henkilökuntaa lähetetään myös koordinoimaan Ukrainan viranomaisten kanssa ja tarjoamaan nopeaa apua Thaimaan kansalaisille.

Tällä hetkellä suurlähetystö ottaa tiedotteen mukaan suoraan yhteyttä eri kaupunkien työnantajiin arvioidakseen kunkin alueen tilannetta ja turvallisuuskehitystä. Viranomaiset järjestävät myös ajoneuvoja useilla alueilla thaimaalaisten kuljettamiseksi turvallisesti keskustaan. Vallitsevan tilanteen suuren epävarmuuden vuoksi monet ihmiset matkustivat muihin kaupunkeihin henkilöautoilla, kun jotkut tiet olivat suljettuina ja joukkoliikenne suljettiin. Suurlähetystö tekee kuitenkin parhaansa tarjotakseen busseja kaikille thaimaalaisille suurimmissa kaupungeissa noudettavaksi heti tilanteen salliessa.

Tällä välin thaimaalaisten työntekijöiden työnantajia pyydetään huolehtimaan täysin työntekijöidensä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, kuten ruuan ja tarvikkeiden tarjoamisesta, matkustusasiakirjojen laatimisesta sekä ajoneuvojen löytämisestä, jos thaimaalaisia ​​työntekijöitä on evakuoitava. pois riskialueelta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.