30-vuotias moottoripyöräilijä kuoli törmättyään perävaunuun Pattayalla aamuruuhkan aikana

Pattaya/Banglamung-

30-vuotias moottoripyöräilijä on julistettu kuolleeksi onnettomuuspaikalla, kun hän törmäsi moottoripyörällään perävaunuun Pattayan alueella.

Banglamungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 9 eilen 40. helmikuuta 23 Sukhumvit Roadilla Nakluassa.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen 30-vuotiaan Teerapat Toamudbamroongin ruumiin. Hän oli saanut vakavia päävammoja ja makasi tiellä vuotaen runsaasti verta. Hän ei ollut käyttänyt suojaavaa moottoripyöräkypärää.

Vaurioitunut moottoripyörä ja perävaunu löytyivät läheltä. Rekka-auton kuljettaja, Urai Huangsuwan, 49, odotti paikalla lainvalvontaviranomaisia, eikä hän loukkaantunut.

Urai kertoi TPN-medialle ja poliisille: "Ajaessani kuulin, että jokin törmäsi perävaununi takaosaan. Pysäytin siis ajoneuvon ja nousin ulos ja löysin Teerapatin makaamassa tiellä kriittisessä tilassa. Soitin välittömästi poliisille ja hätäkeskukseen."

Banglamungin poliisi ilmoitti TPN-medialle, että onnettomuudesta ei näytä olevan vireillä oikeussyytteitä ja että nopeus oli todennäköisesti tekijä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.