Yksityiskohdat tämänpäiväisestä Thaimaan Covid-19-keskuksen kokouksesta, mukaan lukien Test and Go -muutokset

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on käsitellyt yleistä Covid-19-tilannetta ja muita kotimaisia ​​määräyksiä suuressa kokouksessa, jota johtaa pääministeri Prayut Chan-O'Cha, tänään 23.

Ensinnäkin CCSA:n tiedottaja Taweesilp Visanuyothin mainitsi lehdistötilaisuudessa, että kaikkien provinssien värikoodaus säilyisi samana. Tällä hetkellä oransseilla alueilla on 44 maakuntaa, keltaisilla 25 ja sinisillä turistivyöhykkeillä 8 maakuntaa, mukaan lukien Pattaya/Chonburi ja Bangkok. Yksikään maakunta ei ollut tummanpunaisella tai punaisella vyöhykkeellä.

Vyöhykkeiden värejä, toteaa TPN-media, käytetään antamaan yleisiä sääntöjä ja toimeksiantoja Covid-19-rajoituksille, kun tummanpunaisella on tiukimmat rajoitukset ja vihreillä vyöhykkeillä vaaleimmat.

CCSA julkisti myös ohjeet paikan päällä tapahtuville kursseille vähäriskisille oppilaitoksille valtakunnallisesti. Koulut voivat tarjota offline-opetusta, jos opettajia, opiskelijoita ja työntekijöitä pidetään vähäriskisinä kontakteina. Sarjakokeet voidaan edetä maakunnallisin ennaltaehkäisevin toimenpitein, jos korkeariskisistä kontakteista ei ilmoiteta oppilaitoksissa.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Mitä tulee kansainväliseen saapumiseen liittyviin säännöksiin, CCSA on alun perin hyväksynyt toisen saapuvan paikan korvaamisen RT-PCR-testi itse ATK-testillä (rapid) vierailijan viidentenä saapumispäivänä 1. maaliskuuta alkaen. Hotellimajoittuminen ei ollut pakollista itsetestiä tehtäessä, vaan turisti saattoi itse lähettää tulokset sähköisesti. Ennen Thaimaahan tuloa vaadittiin silti koe.

Lyhyesti sanottuna matkustajat tarvitsevat vain yhden maksun Yhdestä SAAPUMINEN RT-PCR-testistä ja yhden yön varauksen SHA Extra Plus -majoituspaikasta odottaakseen ensimmäistä RT-PCR-tulosta ensimmäisenä saapumispäivänä, vaikka tämä olisi silti tarpeen. varattava etukäteen. Lisäksi vakuutusturvan vähimmäismäärä maahan matkustettaessa alentaisi USD:iin 20,000 50,000 nykyisestä 1 XNUMX dollarista. Vierailija voi rekisteröityä uusiin ohjeisiin ja ohjelmiin, jotka tulevat voimaan XNUMX. maaliskuuta, vaikka vielä heräsi kysymyksiä siitä, olisiko "isoisä"-lausekkeita jo varatuille ja samana päivänä saapuville.

Lisäksi CCSA harkitsisi lisää Covid-19-testien mukautuksia kansainvälisille saapujille, kuten mahdollisuutta poistaa ensimmäinen saapumistesti ja pakollinen hotellimajoittuminen, huhtikuussa, jos Covid-19-tilanne parantuisi ja uudet määräykset astuisivat voimaan ensi kuussa. Tämä oli tietysti vain harkinta, ei lupaus.

Kaikkia turisteja muistutetaan myös siitä, että heidän on edelleen rekisteröidyttävä ja esitettävä asiakirjansa sähköisessä "Thailand Pass" -järjestelmässä ennen saapumistaan ​​Sandboxin tai Test&Go-järjestelmän kautta. Tällä hetkellä CCSA:n mukaan ei ole tarkoitus päästä eroon epäsuositusta Thailand Pass -rekisteröintiohjelmasta, koska sitä käytetään myös auttamaan turistien jäljittämisessä "turvallisuussyistä".

Muita päivityksiä tai muutoksia ei tehty muihin rajoituksiin, kuten baarin ja viihdeteollisuuden meneillään olevaan sulkemiseen valtakunnallisesti, sillä tällä välin on sallittu olla väliaikaisia ​​"ravintoloita" lisäsäännöillä ja sertifikaateilla, ja klo 11 on edelleen laillinen virkamies. sulkemisaika vyöhykkeillä, joilla alkoholia voi tarjoilla ravintoloissa. Valtakunnallinen maskimandaatti, mukaan lukien ulkona ja jopa yksin moottoripyörällä, säilyy.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.