Thaimaa odottaa 200,000 30 saudiarabialaista vierailijaa tänä vuonna matkailun palattua XNUMX vuoden tauon jälkeen

BANGKOK: Thaimaa odottaa Saudi-Arabian varausten lisääntyvän, kun lennot maiden välillä jatkuvat 30 vuoden tauon jälkeen pääministeri Prayut Chan-o-chan vierailun jälkeen Saudi-Arabiassa viime kuun lopussa.
Yli 200,000 2022 ihmistä odotetaan vierailevan vuonna XNUMX suorien lentojen ja yhteisten matkailukampanjoiden myötä. Saudi Arabian Airlines aloittaa suorat lennot maiden välillä ensi maanantaina.
Thaimaan hallitus käynnistää roadshow-tapahtumat Saudi-Arabiassa jo ensi kuussa ja Lähi-idän kuningaskunnan turistit aloittavat Thaimaan vierailut uudelleen vuonna 2022. Diplomaattisuhteiden katkeaminen pysäytti heidän välisen matkustamisen vuonna 1989.
Thai Airways International (THAI) kertoo aikovansa käynnistää suorat lennot Bangkokin ja Riadin välillä toukokuussa.
Kun Thaimaa ja Saudi-Arabia korjasivat asiat viime kuussa vuosikymmeniä kestäneiden kylmien suhteiden jälkeen, lennot Saudi-Arabiasta Thaimaahan ovat saatavilla helmikuun 28.
Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn sanoi, että matkailu- ja urheiluministeriön, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ja Thaimaan matkailuyritysten järjestämät tapahtumat esittelevät thaimaalaisia ​​tuotteita ja palveluita saudimatkailijoille, jotka ovat kiinnostuneita Thaimaan vierailusta.
Thaimaan matkailuviranomaiset ovat asettaneet yleväksi tavoitteeksi 20 miljardia bahtia tämän vuoden 200,000 1,499 saudimatkailijasta. Thaimaalaisia ​​työntekijöitä seulotaan myös Saudi-Arabiassa. Lentojen hinnat Saudi-Arabiasta Thaimaahan alkavat 12,850 XNUMX Saudi-Arabian rialista, noin XNUMX XNUMX bahtia.
Thaimaalainen kertoi, että molemmilla mailla oli viime kuussa suuri läpimurto, kun ne palauttivat diplomaattisuhteet 33 vuotta pahamaineisen Blue Diamond -tapauksen jälkeen vuonna 1989. Samana vuonna thaimaalainen siivooja varasti timantteja 20 miljoonan dollarin arvosta Saudi-Arabian kuninkaallisesta palatsista, kun prinssi ja hänen vaimonsa oli lomalla. Siivooja piilotti jalokivet ja toimitti ne sitten rahtitoimituksessa Thaimaahan. Thaimaan poliisi sai lopulta siivoojan kiinni, mutta erittäin harvinaista sinistä timanttia ei koskaan löydetty. Tapaus sai synkän käänteen helmikuussa 1990, kun pyssymiehet ampuivat ja tappoivat Bangkokissa kolme Saudi-diplomaattia, jotka olivat yrittäneet löytää timantteja. Diplomaattiset suhteet katkesivat.
Bangkok Post raportoi, että hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchan katsoi Thaimaan ja Saudi-Arabian suhteiden palautumisen pääministeri Prayut Chan-o-chan vierailun jälkeen Saudi-Arabiassa viime kuussa.
"Saudi-Arabialaisilla turisteilla on korkea potentiaali ja he ovat lääketieteen keskuksen ja hyvinvointimatkailupolitiikan kohderyhmä", Thanakorn sanoi. Hän ilmoitti myös, että ministeriö laatii yhteisymmärryspöytäkirjaa Thaimaan ja Saudi-Arabian yhteistyöstä keskinäisen matkailun edistämisen alalla.
Matkailu- ja urheiluministeriö ja Thaimaan viranomaiset käyvät keskusteluja Saudi-Arabian matkailuministeriön kanssa viisumin jatkamisesta Saudi-Arabiaan pyhiinvaelluksille matkustaville Thai-muslimeille. Thaimaalaisten pyhiinvaeltajien viisumia ehdotettiin pidennettäväksi Saudi-Arabiassa vieraillessaan. Luonnos oli jo lähetetty Saudi-Arabiaan harkittavaksi.
Ulkoministeriö suunnittelee myös vievänsä Thaimaan yksityisen sektorin edustajia tänä viikonloppuna Saudi-Arabiaan keskustelemaan kahdenvälisestä kaupan edistämisestä.
Phuket News raportoi, että jos lisää COVID-matkustusrajoituksia poistetaan, Saudi-Arabian vierailijamäärä voi nousta tulevina vuosina jopa 500,000 XNUMX:een.
Andrew J Wood, vieraana. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/