Pattayan kaupungin viranomaiset tutkivat väitettyjä julkisten pysäköintimaksujen huijauksia Bali Hain laiturilla

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin viranomaiset vierailivat Bali Hain laiturilla eilen 22. helmikuuta seuratakseen paikallisten asukkaiden ja kotimaan matkailijoiden ilmoituksia häikäilemättömistä henkilöistä, joiden väitetään veloittavan pysäköinnistä laiturin ympärillä.

Laituria tarkastavia virkamiehiä johti Pattayan kaupungin apulaispormestari Pattana Boonsawad sekä hänen henkilökuntansa ja avustajansa.

Pattanan mukaan julkiset pysäköintialueet laiturin ympärillä ja kohti majakkaa olivat ilmaisia ​​ja tarkoitettu laiturilla vierailevien avuksi.

Pattana kuitenkin ilmoitti, että kaupungintalolle ja valituspalvelunumeroon 1337 oli tullut useita valituksia, joissa väitetään, että miesryhmät pakottivat vierailijat, jotka yrittävät pysäköidä laiturin ympärille, maksamaan 300 bahtia jokaisesta ajoneuvosta. Jos joku kieltäytyi maksamasta, hänen väitetään myös uhkaavan.

Pattana totesi, että laiturille sijoitettuja kunnan virkamiehiä kehotetaan tarkkailemaan ja pysäyttämään henkilöitä tai ryhmiä, jotka yrittävät periä laittomasti pysäköintimaksuja yleisillä alueilla, ja muistutti yleisöä, että he voivat välittömästi soittaa numeroon 1337 24 tuntia vuorokaudessa pyytääkseen apua ja valittaa, jos joku yritti veloittaa heiltä pysäköintipaikan.

TPN-media huomauttaa, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun valituksia ihmisistä, jotka yrittävät veloittaa muilta julkisesta pysäköinnistä, on tapahtunut, ja sama ongelma oli Beach Roadilla viime vuonna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/