Noutolava törmäsi ilmastointiliikkeeseen Ban Buengissa, mekaanikko välttyi niukasti loukkaantumiselta

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Ilmastointimekaanikko selvisi niukasti vammoista sen jälkeen, kun lava-auto törmäsi ilmastointiliikkeeseen Ban Buengissa hänen työskennellessään.

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (21st) Nong Chark – Panat Nikhom Roadilla Nong Charkin alapiirissä.

He saapuivat paikalle ja löysivät kaatuneen lava-auton tieltä ilmastointiliikkeen edestä.

Tossapon Manoo, 27, ilmastointimekaanikko, kertoi TPN-medialle: "Istuin liikkeen edessä. Lava-auton kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin syöksyi kauppaani. Onneksi en loukkaantunut, koska sukelsin tieltä juuri ajoissa välttääkseni ajoneuvoa.

Lainvalvontaviranomaiset eivät tunnistaneet ajoneuvon kuljettajaa, ja hän kieltäytyi puhumasta lehdistölle.

Ban Buengin poliisi jatkaa tutkimuksiaan lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.