Phuketin poliisi syyttää Patong-tiellä sähköskootterin ajajia väitetystä ajoneuvolain rikkomisesta, mikä aiheutti meteliä sosiaalisessa mediassa

Phuket -

Patongin poliisi tänään, helmikuun 21. päivänä, varoitti turisteja, jotka ajoivat sähköskootterilla Patongin alueen teillä Phuketissa, että he voivat joutua oikeudellisiin syytteisiin ja ajoneuvojen takavarikointiin, koska sen väitetään rikkovan maan ajoneuvolakia.

Tämä puolestaan ​​aiheutti sosiaalisen median kohinaa koko päivän ajan, ja monet ulkomaalaiset turistit ja ex-patsaat syyttivät poliiseja erityisesti turistien kohdistamisesta rahan takia – Patongin poliisi kuitenkin väitti, ettei näin ollut ja että he vain valvoivat lakia ja auttoivat. pitää turistit turvassa mahdollisilta loukkaantumisilta. Tämä johti siihen, että jotkut sosiaalisen median "netizenit" kysyivät, miksi poliisi ei kohdistanut skootterivuokraamoita ulkomaalaisten turistien sijaan.

Patongin poliisiaseman poliisi eversti Sujin Nilbdee kertoi paikallisille toimittajille, jotka ovat yhteydessä TPN-mediaan, että poliisi on vastaanottanut valituksia thaimaalaisista ja ulkomaalaisista, jotka ovat ajaneet tiellä sähköskoottereita joulukuusta 2021 lähtien, mikä saattaa olla vaarallista kuljettajille ja muille tienkäyttäjille. Viranomaiset tekivät sitten yhteistyötä Phuketin liikenneosaston kanssa tiedottaakseen yleisölle tällaisten ajoneuvojen käytön mahdollisista vaaroista tiellä.

Paikallinen liikenne oli 16. ja 19. helmikuuta tarkastanut Patongin tien ja veloittanut sähköskootterin ajajia epäillystä rekisteröimättömän ajoneuvon käytöstä ja ajokorttittomasta ajamisesta ajoneuvolain 6 ja 64 §:n vastaisesti. Rangaistukset voivat olla enintään 10,000 1 bahtia sakkoa tai vankeutta enintään XNUMX kuukaudeksi.

Osa sähköskoottereista takavarikoitiin myös todisteina jatkotutkintaa ja oikeuskäsittelyä varten. Samaan aikaan ylikomisario määräsi myös PR:n jatkamaan sähköskoottereita käyttäneiden matkailijoiden tiedottamista tieturvallisuudesta ja liikennesäännöistä.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat tänään, että alueen sähköskootterien vuokrausliikkeiden omistajat ja myyntiedustajat olivat liittyneet tapaamiseen Phuketin maakunnan liikennevirkailijan ja Patongin poliisiaseman kanssa keskustellakseen mahdollisesta ratkaisusta. Catch 22”, koska ajoneuvojen asianmukainen rekisteröinti kuljetusosastolla ei ollut paikallisten vuokramyymälöiden omistajien mukaan teknisesti mahdollista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.