Pattaya Cricket Clubin etumatka lähemmäs 4 parasta paikkaa 7 wicketin voitolla Bangkokin krikettiklubista

Pattaya-

Ottelu pelattiin Pattana Sports Resortissa sunnuntaina 20. helmikuuta yhä tummuvien ja uhkaavien pilvien ja jyrkässä etelätuulen alla. PCC jatkoi voittosarjaansa tähän mennessä parhaalla suorituksellaan kukistamalla 4 parhaan joukkueen ja on nyt A-divisioonan viidentenä BCC:n takana. PCC:n peli oli erinomaista runsaalla kovalla juoksulla, vain 5 pudonnut saalis, tarkka keilailu (hyvin suurimman osan ajasta) ja voimakas lyönti.  

  

   BCC voitti heiton ja päätti lyödä. He avasivat Semarjit Singhin ja Vishal Patkarin kanssa, kun taas PCC avasi Ryan Driverin ja Wez Mastertonin Ben Fogdenin ollessa poissa. Ensimmäiset 5 vaihtoa olivat tasainen kilpailu lyöjien ja keilajien välillä runsaalla pistepallolla ja satunnaisella rajalla ja leveällä. Vishalilla oli vähän onnea, kun 10. päivänä Jainish Parikhin normaalisti turvalliset kädet löivät palloa syvällä midwicket-rajalla Ryanin keilailun ulkopuolella. 

Vahva alku BCC:lle 21:llä ensimmäisellä viidellä erällä. Bernie Lamprecht ja Jainish aloittivat keilailuhyökkäyksen ja menestyivät välittömästi pitkällä rajalla, kun Ryan nappasi Vishalin 5, BCC:n päivän parhaan maalintekijän. Jainish teki korjauksia 19th yli, kun Semarjit sai reunan ja jäi Colin Clarkin taakse. Kapteeni Abhijit Kulkarni ja Rahul Jangir edistyivät tasaisesti seuraavien 5 kierroksen aikana, kunnes Rhaul, 17, pelasi ympäri Bernien palloa ja menetti kantonsa. BCC meni juomaan 3 hintaan 78 ja oli hiljaa tyytyväinen suoritukseensa. 

Juomien jälkeen asiat menivät hieman sekaisin. Habby keilaili kauhean ylipallon No Ballilla ja 7 leveällä, mutta onnistui huijaamaan Abhijitin hitaamalla suoralla pallolla, jonka hän pomppasi kapteeni Simon Philbrookille lisäsuojassa. Tämä näytti saavan BCC:n paniikkitilaan, kun muutamaa juoksua myöhemmin Rony Moreshed lähti juoksemaan, jota ei ollut siellä ja Wez juoksi hänet ulos suoralla osumalla ei-hyökkääjän päässä. Pritish Kumar teki parhaansa pitääkseen BCC:n linnoituksen, mutta ottelun mies Andy Emery päätti tuhota BCC-joukkuetoverinsa tarkalla keskitahtisella keilailulla. Pritish, 18, ja Prem Subranisinair, 2, menivät saalista Wez Mastertonilta ja Luke Stokesilta, kun taas Parvez oli luumu LBW 1. Ryan Driver palasi yhden yli, jossa Wez otti päivän kolmannen saaliin rajalla, kun hän sai kiinni. Prasad Newalkar 8:lle. Andy Emery päätti BCC-vuoroparin, kun hän heitti Nivedan Kumarin yhdelle ja BCC oli kaikki poissa 1:lla, ja Andylla oli luvut 126 ylitystä, 3.4 neito ja 1 4:llä. Tuhoisa yritys saada tailender .

  

    BCC:n olisi hallittava palloa ja kenttää erittäin hyvin, jotta PCC voidaan rajoittaa keskinkertaiseen pistemäärään 126 kentällä, jossa 150 on par. PCC:n lyöjät eivät halunneet suostua. Kuten tavallista, Wez avasi, mutta tällä kertaa Ryan Driverilla BCC:n Rahul Jangiria ja Qamar Asdaquea vastaan. Wex meni "normaalitilaan", mutta hänen ei annettu saada sitä täysin omalla tavallaan, koska hänet pudotettiin ja Rahulin tahdista ja tarkkuudesta tuli paljon pistepalloja. 

Kolmas erä toi menestystä Rahulille, koska Ryan ei saanut palloa aivan käsiinsä ja Qamar nappasi hänet pitkältä rajalta 8. 18 vastaan ​​1 kolmen ylityksen jälkeen. Luke Stokes saapui rypylle suunnitelmalla. Tue Weziä hänen ollessaan poissa ja pysy mukana pidemmällä aikavälillä. Se toimi herkkuna. Wez kilpaili tavalliseen tapaan ja aiheutti Nivedanille ja Ronylle epäreilua väärinkäyttöä, mutta lopulta hän sai 3:aa 48 pallosta Vishal Patkarin keilauksessa 30:ssa.th yli.

Kohtaus oli asetettu ja BCC oli asetettava miekkalle. Vishal pelasi todella hyvin kahdella neitsytkierroksella, mutta Luke hylkäsi kaikki muut, Semarjit, Qamar, Parvez ja Rony. Lukella oli vähän onnea, kun keilaaja pudotti hänet hiihtäessään pallon, mutta hän piti hyvät pallot poissa ja rankaisi loput. Häntä tuki taitavasti Trevor Moolman, joka sprintti nopeita sinkkuja ja hän otti hyviä juoksuja Prasad Newalkarilta ja Parvezilta, mutta Parvez kosti, kun hän keilaili Trevoria 2 juomalla. 

Tässä vaiheessa PCC oli 98 kolmelle ja tavoitteena oli kiertää veistä. Pete Reeh korvasi Trevorin ja tuki Lukea, joka oli riehumassa. Qamarin finaalissa hän osui 3:een Luken 15:lla ja 6:llä kahdesta viimeisestä pallosta. Luke sijoittui 4 ei ulos ja PCC voitti 2 wicketillä ja 48 vaihtoa jäljellä. Vakuuttava voitto top 7 -seuraa vastaan.

 

    Kun jäljellä on 4 ottelua, yksi divisioonan johtajaa, AIT:tä vastaan, on edelleen hyvä mahdollisuus, että PCC voi ansaita 4 parhaan paikan finaaliin.  

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/