Öljy-yhtiö SPRC nopeuttaa öljynpoistoa Rayongin rannikolla ja aikoo nopeuttaa korvausten jakamista paikallisille asukkaille

Rayong –

Star Petroleum Refining Public Company Limited (SPRC) on nopeuttanut öljyn epäpuhtauksien poistamista toinen raakaöljyvuoto Rayongissa 10. helmikuuta.

Yrityksen edustajat liittyivät myös kiireelliseen tapaamiseen merenkulkuosaston ja muiden asiaan liittyvien virastojen virkamiesten kanssa tänään, helmikuun 20. päivänä, esitelläkseen yhtiön suunnitelmaa jäljellä olevien öljytahrojen poistamiseksi ja öljyputken toisen repeämisen sulkemiseksi.

Yhtiön tiedotteen mukaan putkilinjassa oli noin 12,000 XNUMX litraa raakaöljyä. SPRC:n toimitusjohtaja Robert Dobrik sanoi, että yhtiö valmistautuu merenalaisen putken öljyvuodon poistamiseen ja vaurioituneiden putkien talteenottoon yhden pisteen kiinnityspaikalla (SPM) sekä muihin ehkäiseviin vastatoimiin.

Yhtiö on myös asettanut akateemisista asiantuntijoista koostuvan komitean tarkastamaan ja tutkimaan helmikuun 10. päivänä tapahtuneen öljyvuodon syytä sekä asentamaan kelluvia puomeja, skimmerejä ja vedenalaisia ​​telttoja öljyvuodon leviämisen hidastamiseksi ja tulevien mahdollisten vuotojen estämiseksi. huollon aikana.

SPRC työskenteli myös valtion virastojen ja muiden mukana olleiden osastojen kanssa selvittämään sääntöjä ja menettelyjä tilanteesta kärsiville paikallisille asukkaille ja työryhmälle korvausten maksamiseksi, heidän lausunnon mukaan. Tällä välin Baan Sabai Sabai Resortiin Ramphueng Beachille perustettiin hätänumeron 1567 puhelinkeskus ja avustajakeskus tarjoamaan lisätietoja ja päivityksiä korvausprosessista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.