Bangsaenin ja Saensukin viranomaiset maalaavat uusia suojaristeyksiä kaupungin yli, sanoen parantavan jalankulkijoiden turvallisuutta

Bangsaen/Saensuk-

Saensukin pitkäaikainen pormestari Narongchai Khunpluem, Pattayan pormestarin Sonthaya Khunpluemin nuorempi veli, henkilökohtaisesti johti, kymmenet Saensuk-virkailijat, lainvalvontaviranomaiset, poliitikot ja vapaaehtoiset maalasivat ja kunnostivat sekä olemassa olevia että uusia suojatietä alueella.

Narongchain, joka tunnetaan yleisemmin lempinimellään Tui, mukaan maalaus on vastaus viime kuussa Bangkokissa sattuneeseen onnettomuuteen. jossa moottoripyörällä ylinopeutta ajanut poliisi tappoi nuoren naislääkärin yrittäessään ylittää tietä, mikä johti valtakunnalliseen keskusteluun tien ylitysten turvallisuudesta.

Naronchai kertoi sosiaalisessa mediassa, joka on hyvitetty tämän artikkelin kuvista hänen Facebookistaan, että Bangsaenin ylitysteiden maalaus- ja parannusvaihe tekee ylityksistä turvallisempia kaikille.

Kriitikot sosiaalisessa mediassa, vaikka myöntävätkin, että ylimaalauksesta ja risteysteiden näkyvyyden parantamisesta on apua, toteavat edelleen, että paljon suurempi ongelma ja avain turvallisten jalankulkijoiden ylitysten "arvoitukseen" on poliisin ja kuljettajien koulutus.

Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/