Kaksi miestä loukkaantui veitsitaistelun seurauksena naisesta Sri Rachassa

Sriracha -

Kaksi miestä on loukkaantunut sen jälkeen, kun entisen ja nykyisen miehen välinen sanallinen riita nuoren naisen elämässä Sri Rachassa kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi veitsien kanssa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta viime yönä (17th) talossa Surasakin kaupunginosassa.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat paikalle löytääkseen yhden loukkaantuneen miehen, herra Khemmarat Suwannachotin, 23. Hän vuoti runsaasti verta useista puukotus- ja viiltohaavoista. Paikalla saadun perussairaanhoidon jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan lisäapua varten.

Ms. Sukanya Thongkot, 27, kertoi poliisille: "Entinen mieheni herra Eakkachai Wongklang erosi minusta noin kuukausi sitten. Hän ja 7-vuotias poikamme, joka asuu Eakkachain luona, menivät kotiini hakemaan hänen jättämänsä vaatteita ja henkilökohtaisia ​​tavaroita."

"Nykyinen rakkaani oli kotona. Miehet alkoivat välittömästi riidellä, joka sitten kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi. Ex-mieheni (Eakkachai) oli ensimmäinen henkilö, joka hyökkäsi veitsellä, puukotti ja viilteli nykyistä toistani (Khemmarat) ennen kuin kiihtyi." Sukanya selitti.

Sri Rachan poliisille ilmoitettiin myöhemmin paikallisesta sairaalasta, että herra Eakkachai ajoi itse myöhemmin toiseen sairaalaan. Hän oli saanut pää- ja käsivammoja, mutta hän ei loukkaantunut läheskään yhtä vakavasti kuin Khemmarat.

Sri Rachan poliisi meni sairaalaan, jossa herra Eakkachai oli hoidossa, ja hänet otettiin kiinni lisätoimia varten. Tutkinnasta perehtyneet poliisit ilmoittivat tarkistavansa Sukanyan lausuntoa, jonka mukaan Eakkachai oli yllyttäjä määrittämään tarkka tapahtumasarja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.