Thaimaan hallitus ja oppositio käyvät tänään kaksipäiväisen yleiskeskustelun ilman äänestystä

Bangkok -

Thaimaan parlamentti käy yleisen keskustelun ilman äänestystä, joka alkaa tänään 17. helmikuuta vuoden 152 perustuslain pykälän 2017 mukaisesti.

Toisin kuin epäluottamuskeskustelussa, oppositiopuolueet keskustelivat koko ministerineuvostosta nimeämättä ketään, varsinkin kaksipäiväisessä keskustelussa.

Aiheita, joita Pheu Thai -puolueen johtaja ja muut oppositiopuolueiden jäsenet esittelivät kansalliskokouksen puheenjohtajalle, olisivat muun muassa kansallinen talouskriisi, pandemiakriisi, poliittinen kriisi, jossa nykyinen hallitus hallitsi rahapohjaisella politiikalla ja hallituksen tehottoman hallinnon epäonnistuminen, joka heidän lausuntonsa mukaan oli johtanut moniin sosiaalisiin, ympäristöllisiin ja kansainvälisen kaupan ongelmiin.

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha piti hallituksen johtajana avauspuheen ennen kuin hallitus ja senaatti voisi keskustella yksityiskohdista. Hän totesi myös, että hän ei ehkä pääse olemaan yleiskeskustelussa kahtena kokonaisena päivänä, vaan osallistuisi parlamenttiin joka päivä aamulla ja illalla.

Yleiskeskustelu päättyy huomenna 18. helmikuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.