Pattayan poliisipäällikkö johtaa hyväntekeväisyystyötä vuodepotilaille, vanhuksille ja apua tarvitseville Pattayalla

Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö on koko tämän viikon johtanut henkilökohtaisesti lahjoitus- ja hyväntekeväisyyskampanjaa vuodepotilaille, vanhuksille, apua tarvitseville paikallisille ja myyjille Pattayan alueella, samaan aikaan kuin ystävänpäivä ja Makha Bucha (uskonnollinen loma).

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Kunlachart Kunlachai ja hänen tiiminsä menivät ensin Korpai-yhteisöön Etelä-Pattayalle auttamaan apua tarvitsevia lahjoituksilla ja hyväntekeväisyystyöllä.

Pattayan kaupungin poliisi antoi myös 50 sarjaa riisiä, vettä ja munia Pohjois-Pattayan paikallisille ja 100 sarjaa Pattayan rantakauppiaille.

Eversti Kunlachart kertoi TPN-medialle: "Olemme antaneet tarvittavia tavaroita, kuten ruokaa ja aikuisten vaippoja vanhimmille ja vuodepotilaille sekä paikallisille ja myyjille. Teimme tämän osoittaaksemme yhteisölle, että lainvalvontaviranomaiset välittävät paikallisista asukkaista ja tukeaksemme niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat lomien aikana, jotka ovat perinteisesti ansioiden antamisen ja lahjojen antamisen aikaa.

TPN-media huomauttaa, että eversti Kunlachart, joka on melko uusi roolissaan ja on ollut paikalla vasta muutaman kuukauden, on ollut vahvasti sitoutunut hyväntekeväisyystyöhön Pattayassa ja kehottanut lainvalvontaviranomaisia ​​ja paikallisia virkamiehiä ottamaan hyväntekeväisyydestä tärkeän osan tehtäviään. . Pattaya on ollut tuhoutunut useiden vuosien ajan Covid-19-rajoitusten ja turistien puutteen vuoksi, mikä on suurin osa heidän taloudestaan. Asiat paranevat pikkuhiljaa, mutta eversti Kunlachart on korostanut yleisölle, että "emme ole vielä poissa metsästä" ja meidän on jatkettava tukea tarvitsevien auttamista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.