Thaimaan buddhalaiset valtakunnallisesti kokoontuvat paikallisiin temppeleihin juhlimaan Makha Bucha -päivää

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Thaimaan buddhalaiset kokoontuvat paikallisiin temppeleihin tänä aamuna, helmikuun 16. päivänä, tekemään ansioita ja juhlimaan Makha Bucha -päivää.

Nakhon Si Thammaratissa apulaiskuvernööri ja maakunnan viranomaiset olivat järjestäneet munkkiuhritapahtuman kuuluisan Phra Mahathat Woramahawihan -temppelin edessä klo 6 aamulla. Covid-00 Coronaviruksen ehkäisevien toimenpiteiden mukaisesti.

Ryhmä perheitä ja yhdistyksiä nähtiin osallistuvan uhriin ennen kuin he kävelivät temppeliin hankkimaan ansioita. Osallistujamäärä ei kuitenkaan ollut merkittävästi yhtä suuri kuin edellisenä vuonna johtuen huoli Omicron-variantista ja maakunnan korkeasta tartuntaluvusta uudenvuoden jälkeen.

KUVA: Thairath

Chiang Maissa paikalliset ihmiset kokoontuivat keskiyöllä liittymään vuotuisiin keskiyön tarjouksiin Upakut-temppelissä kansanterveysministeriön Covid-19-toimenpiteen toimeksiannoilla taudin leviämisen estämiseksi.

Uusien säännösten mukaan kasvonaamioiset buddhalaiset saivat asettua jonoon ja mennä temppeliin rajoitettu määrä ihmisiä per kierros tarjoamaan riisiä ja kuivaruokaa munkeille.

KUVA: Thairath

Bangkokissa Bangkok Mass Transit Authority (BMTA) on siirtänyt bussi- ja bussikuljetusreittejään helpottaakseen ihmisten matkustamista viettämään buddhalaista päivää. Toiminnassa noudatettaisiin tiukasti kansanterveysmääräyksiä ja varmistettaisiin, että kaikki ajoneuvot ovat hyvässä kunnossa ennen huoltoa.

Kuitenkin Bangkokin yliopiston Bangkok Poll -kyselyn mukaan suurin osa Thaimaan buddhalaisista, 63.5 prosenttia tutkimuksesta, sanoi, että he eivät halunneet mennä temppeliin hankkimaan ansioita Covid-19-pandemiatilanteen vuoksi.

Vaikka ansioiden ja buddhalaisten käytäntöjen tekeminen verkossa oli saatavilla myös New Normal -järjestelmän puitteissa, suurin osa kyselyyn osallistuneista ihmisistä, noin 80.9 prosenttia, ei ollut kiinnostunut tekemään niin, koska he suosivat perinteisiä offline-käytäntöjä ja sanoivat "odottavansa" ” kunnes Covid-19-tilanne parani ja tulevat lomat.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.