Kolme kotituristia loukkaantui vakavasti pudotessaan sillalta Koh Larnilla

Koh Larn, Pattaya -

Kolme kotituristia on loukkaantunut vakavasti pudotessaan näkökulmasillalta, kun puinen kaide katkesi Koh Larnilla viime viikonloppuna.

Sunnuntaina (13th) keskellä iltapäivää neljä naispuolista thaimaalaista kotimaista turistia oli valokuvaamassa näkökulmasillalla Sang Wan Beachillä.

Siltakisko, johon naiset nojasivat, katkesi ja katkesi heidän lausuntonsa mukaan, jolloin he neljä putosivat alas noin kahden metrin korkeudesta ja törmäsivät meressä oleviin kiviin. Kolme heistä sai vakavia vammoja. Yksi heistä loukkaantui vain lievästi. Kaikki neljä vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Paikalliset toimittajat menivät tapahtuman jälkeen puusillalle tarkastamaan noin 100 metriä mereen ulottuvaa aluetta. Koh Larnin paikalliset kyläläiset väittivät, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällä tietyllä sillalla oli ongelmia, ja väittivät, että muut ihmiset olivat kaatuneet aiemmin, vaikka he eivät kärsineet niin merkittäviä vammoja. Aikaisemmista asioista ei kuitenkaan uutisoitu laajasti lehdistössä. Tämä tapaus kuitenkin levisi viruksena ja herätti suurta huomiota Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Pattayan kaupungintalo korjaa nyt siltaa Pattayan kaupungin viranomaisten määräyksestä. Lisäksi Pattaya Citystä maksetaan 5,000 XNUMX bahtia korvauksia jokaiselle loukkaantuneelle turistille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.