24 asiakasta ja työntekijää pidätettiin Hat Yain "ravintolassa" Songkhlan Covid-19-ennaltaehkäisymääräysten rikkomisesta.

Songkhla -

Yhteensä 24 asiakasta ja työntekijää Hat Yaissa sijaitsevasta "ravintolasta" (muunnetusta baarista) otettiin eilen illalla kiinni, koska heidän väitetään järjestäneen juhlimista ja juomista ystävänpäivän kunniaksi noudattamatta Covid-19:n ehkäisytoimenpiteitä, mikä rikkoi maakunnan tartuntatautikomitean määräystä.

Hat Yain poliisit saapuivat paikalliseen ravintolaan tarkastettaviksi paikallisten asukkaiden valituksen jälkeen, että laitos esitti elävää musiikkia kovaa, mikä aiheutti melua ja häiriötä naapurustossa.

Suljetussa rakennuksessa ilman kunnollista ilmanvaihtoa toiminut ravintola oli saapuessaan täynnä asiakkaita, joiden nähtiin syövän, juovan alkoholia ja tanssivan live-esityksen mukana lavalla noudattamatta Covid-19-ehkäisytoimenpiteitä. Paikassa myytiin myös viinaa, olutta ja muita alkoholijuomia.

Tämän jälkeen virkamiehet keskeyttivät yrityksen toiminnan ja veivät kaikki asiakkaat ja ravintolan työntekijät poliisiasemalle syytteeseenpanosta läänin tartuntatautilautakunnan määräyksen yhteisestä rikkomisesta ja viihdepaikan luvattomasta avaamisesta viihdepaikkalakia rikkoen.

Teknisesti ottaen baarit, pubit, yökerhot ja viihdepaikat ovat olleet suljettuina Thaimaassa huhtikuusta 2021 lähtien Covid-19-toimenpiteiden vuoksi, vaikka ne ovat saaneet avata "ravintoloita" tietyillä säännöillä joillakin alueilla. Joissakin osissa maata on kuitenkin edelleen kiellettyä alkoholin myynti ravintoloissa, ja viihdepaikoille on yleisesti tiukat säännöt, mukaan lukien Songkhla.

Kuva: Post Today

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.