26-vuotias moottoripyöräilijä kuoli törmättyään sähköpylvääseen Chonburissa

Newsrescuethailandclub

Chonburi -

26-vuotias "Big Bike" -pyöräilijä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla törmättyään sähköpylvääseen Mueang Chonburin alueella viime yönä (13. helmikuuta)th).

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 11 New Bridge Roadilla Bang Plasoin osa-alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle löytääkseen kuljettajan, herra Nayramitin, 26, ruumiin. Läheltä poliisi löysi vaurioituneen CBR 500 cc:n "Big Bike" -moottoripyörän ja vaurioituneen sähköpylvään. Lähistöltä löytyi kypärä makaamassa maassa, eikä heti ollut selvillä, irtosiko se onnettomuuden aikana vai eikö se ollut päällä.

KUVA: newsrescuethailandclub

Pranchai, 30, jalankulkija, sai jalkavammoja tapahtuman aikana, koska hän uskoi, että Nayramit "leikkasi" hänet. Hän kertoi poliisille: "Kun käytin suojatietä, tuntematon ajoneuvo kaatui minuun ja kaatui minut alas."

Todistaja, joka tunnetaan nimellä herra Surachet, paikallinen ruokamyyjä, kertoi Mueang Chonburin poliisille: "Näin neljä moottoripyörää ajoi suurella nopeudella, ennen kuin kuulin räjähdyksen kaltaisen äänen."

Nayramitin ystävä kertoi Mueang Chonburin poliisille, että neljä ihmistä, mukaan lukien Nayramit, oli ratsastamassa yhdessä, kun onnettomuus tapahtui. Ystävän mukaan valkoinen sedan vaihtoi heti kaistaa. Nayramit yritti välttää törmäystä, mutta törmäsi sen sijaan sähköpylvääseen.

Newsrescuethailandclub

Poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn ja selvittääkseen, kilpailevatko ratsastajat laittomasti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.