Makha Bucha -päivä on tänä tulevana keskiviikkona, alkoholin myyntikielto tulossa

Thaimaa-

Makha Bucha -päivä, yksi pyhimmistä buddhalaisista juhlapäivistä, osuu tälle tulevalle keskiviikolle, 16. helmikuuta, Thaimaassa.

Päivää leimataan monilla uskonnollisilla seremonioilla ja kokoontumisilla, jotka ovat saaneet jatkua tänä vuonna Covid19:stä huolimatta, mutta suojatoimenpiteillä, kuten maskin käyttö ja sosiaalinen etäisyys.

Niille, jotka eivät merkitse uskonnollista lomaa, on tärkeää huomioida, että useimmat valtion virastot sekä mahdollisesti muut yksityiset yritykset ovat kiinni. Lisäksi Thaimaassa on täydellinen alkoholinmyyntikieltopäivä, joka sisältää supermarketteja, lähikauppoja, hotelleja ja tietysti alkoholia myyviä ravintoloita.

Baarit, pubit, yökerhot ja vastaavat paikat ovat teknisesti jo laillisesti suljettuina viime vuoden huhtikuusta asti voimassa olleiden Covid-19-rajoitusten vuoksi, mutta ne ovat kuitenkin saaneet monissa tapauksissa muuttaa tilapäisiksi ravintoloksi. Ne suljetaan melkein varmasti tämän uskonnollisen juhlan kunniaksi.

Mitä tulee lomasta, Wikipediasta:

Māgha Pūjā (kirjoitettu myös nimellä Makha Bucha -päivä) on toiseksi tärkein buddhalainen juhla, jota vietetään kolmannen kuun täysikuupäivänä Kambodžassa, Laosissa, Thaimaassa, Sri Lankassa ja täysikuun päivänä Tabaungissa Myanmarissa. Se juhlii Buddhan ja hänen 1,250 XNUMX ensimmäisen opetuslapsensa välistä kokoontumista, joka perinteen mukaan edelsi munkkien säännöllistä kurinlausuntaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/