Pattayalla pidätettiin lisää huumekauppiaita, joilla oli 1,459 665 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Pattaya –

Pattayalla pidätettiin kolme muuta huumekauppiasta, joilla oli yhteensä 1,459 665 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa kristallimetamfetamiinia, sen jälkeen, kun huumekauppias oli pidätetty aiemmin tällä viikolla.

Rouva Mayuree ‘Aum’ Pinthong, 35, Nonthaburista, pidätettiin huoltoasemalla Pohjois-Pattayalla 510 gramman metamfetamiinin kanssa.

Mr. Don Paleekhan, 45, Banglamungista, pidätettiin Soi Phon Prapanitissa sijaitsevan lähikaupan edessä 151 grammalla metamfetamiinia ja 1,142 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Mr. Pisit ‘Plearn’ Butwisha, 45, Buriramista, pidätettiin Nongpruessa asunnossa, jossa oli 4 grammaa metamfetamiinia ja 317 metamfetamiinipilleriä.

Heitä kaikkia syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Pattayan poliisi ei kuitenkaan maininnut, olivatko nämä kolme epäiltyä sukua keskenään vai liittyvätkö he aiempaan tällä viikolla tehtyyn rintakuvaan, joka näkyy alla.

Pattayalla on pidätetty huumekauppias, jolla oli 80 metamfetamiinipilleriä ja kiteistä metamfetamiinia Pattayan alueella aiemmin tällä viikolla.

Pattayalainen huumekauppias pidätettiin 80 metamfetamiinipillerillä ja kristallimetamfetamiinilla

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.