Pattayan kaupungintalo aikoo ottaa takaisin Wong Amat Beachin tunkeutuvat alueet ja suorittaa suursiivouksen

Pattaya -

Pattayan kaupungintalon virkamiehet suunnittelevat ottavansa takaisin Wong Amat Beachin tunkeutuvat alueet, kun he sanovat olevan useita valituksia yleisöltä.

Kokous pidettiin Pattayan kaupungintalolla viime viikolla, ja sitä johtivat Pattayan kaupungin apulaispormestarit Manot Nongyai ja Wuttisak Ruemkitkarn. Kokoukseen osallistui TPN:n mediaa, Wong Amatin alueen yritysten omistajia, lainvalvontaviranomaisia ​​ja muita asiaankuuluvia virkamiehiä.

Herra Manot kertoi kokouksen osallistujille: "Olemme saaneet useita valituksia laittomista aurinkovarjo- ja sänkypalveluista rannalla lähellä Soi Naklua 18:a. Tarkastuksen jälkeen olemme sopineet asian hallinnasta."

”Aiemmin rannalla oli 17 erillistä aurinkovarjo- ja sänkytoimittajaa. Vuonna 2015 Kansallinen rauhan ja järjestyksen neuvosto (NCPO) määräsi poistamaan kaikki aurinkovarjot ja -sängyt. Monet ovat kuitenkin palanneet laittomasti." Manot selitti.

”Sen jälkeen rannalle avautui kaksi uutta laitonta ravintolaa ilman lupia. Yksi heistä on jo suostunut muuttamaan pois alueelta. Toinen ravintola kuitenkin vaatii edelleen jäädäkseen, ja nyt se on oikeudenkäynnissä Pattayan oikeusjärjestelmässä." Manot lisäsi.

Lisäksi Manot listasi useita muita rannalla olevia asioita, kuten:

– Paikalliset kalastajat parkkeeraavat veneitään massalla rannalle ja vievät tilaa turisteille ja vierailijoille.

– Ruokakojuja pystytetään kävelypoluille, mikä estää jalankulkijoiden ja kävelyliikenteen.

– Liikenneruuhkat Soi Naklua 18:ssa, koska Soille on pysäköity monia ajoneuvoja.

"Keskustelemme tapoja ratkaista nämä ongelmat, koska Wong Amatin ranta on yksi Pattayan kauneimmista rannoista. Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit vierailevat rannalla, ja sen rauhallinen, rauhallinen ja luonnollinen pitäminen on Pattaya Cityn tärkein prioriteetti." Manot päätti.

Tarkkoja päivämääriä tai aikataulua tunkeilevien yritysten ja muiden asioiden puhdistamiselle ei kuitenkaan annettu.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.