Paikallinen poliisi paljastaa lisää vihjeitä ja todisteita pääepäillyistä, jotka tappoivat ulkomaalaisen Phuketin huvilassa

Phuket -

Phuketin huvilassa surmansa saaneen intialais-kanadalaisen poliisitutkinta jatkui, kun poliisi löysi hotellin CCTV:n, joka tallensi kaksi epäiltyä, jotka ryntäsivät ulos paikalta tapahtuman jälkeen.

Phuketin provinssin poliisialueen 8 ja tutkintayksikön virkamiehet aloittivat eilen aamulla 8. helmikuuta tutkinnan epäillyllä alueella Rawain kaupunginosassa, jonka oletettiin olevan paikka, jossa kaksi pyssymiestä oleskelivat tarkkailussa, ja joka sijaitsee noin 2-3 kilometrin päässä poliisista. kohtauspaikalla, kun heidän kerrotaan jääneen kiinni kävelevän hotellin valvontakameroiden ohi ampumisen jälkeen.

Tarkastuksen aikana löytyi läheiseltä kumiviljelmäalueelta lippalakit ja valkoiset pitkähihaiset hupparit. Heidät kerättiin DNA-jälkiä ja todisteiden tutkimista varten, koska poliisi uskoi heidän kuuluneen epäillyille. He uskoivat myös, että epäillyt olivat edelleen Phuketissa tai Thaimaassa. Virkamiehet kaikilta osapuolilta keräsivät nyt rikosteknisiä todisteita laajentaakseen tutkinnan tuloksia voidakseen jäljittää ja pidättää hyökkääjät mahdollisimman nopeasti.

Kuvamateriaalitutkimuksessa selvisi, että yksi epäilty oli 170-180 senttimetriä pitkä ja toinen noin 166-170 senttimetriä pitkä. Molemmilla oli musta naamari. Ammuskelun jälkeen heidän nähtiin kävelevän hotellin ohi Rawain kaupunginosassa ennen kuin he ylittivät tien Rim-hotellin edessä Wiset Roadilla, noin 2 kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Molemmat kävelivät paljain jaloin koko pakenemisen ajan. Poliisi siis luuli tunteneensa reitin.

Kaikki fyysiset todisteet, kuten luodinkuoret ja sormenjäljet, sekä CCTV-materiaalin kaappaukset siirretään Surat Thanin ja poliisin poliisin oikeuslääketieteen virastoon lisätutkimuksia varten, ennen kuin niistä raportoida Phuketin Chalongin poliisiaseman tutkiville virkamiehille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.