Thaimaan kansanterveysministeri allekirjoitti huumausainelakiluonnoksen, jolla kannabis ja hamppu poistetaan huumausaineiden kategoriasta 5, ja se tulee voimaan 120 päivää Royal Gazetten julkaisemisen jälkeen

KUVA: Manager Online

Bangkok -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul on tänään 8. helmikuuta allekirjoittanut ilmoitusluonnoksen kannabiksen ja hampun osien poistamisesta huumausainelaista lääketieteellisiin tarkoituksiin huumausainevalvontalautakunnan hyväksynnän jälkeen.

Ministeri totesi, että huumausainelain nro 7 julkaiseminen 18 on hyväksynyt kannabiksen lääketieteelliseen käyttöön, minkä jälkeen sen aineet on hyväksytty kukintoa, silmuihin kiinnittyviä lehtiä ja siemeniä lukuun ottamatta seuraavana vuonna järjestyksessä. valmistetaan erilaisissa lääketuotteissa taloudellisen arvon ja terveydenhoidon saamiseksi.

Myös elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) sanoi tämän Kannabista saatetaan mahdollisesti käyttää virkistystarkoituksiin tietyillä alueilla seuraavassa vaiheessa sen jälkeen, kun luonnos tulee lainvoimaiseksi. TPN korostaa kuitenkin, että virkistyskäyttö (eli marihuanan tupakointi) ei ole vielä laillista tällä hetkellä eikä todennäköisesti olekaan lähitulevaisuudessa.

Liike johtaa uuteen huumausainelakiluonnokseen huumausaineiden luokan 5 luettelosta, joka on allekirjoitettu tänään huumevalvontalautakunnan ja sen komitean kuuleminen ja edustajainhuoneen lain hyväksyminen tammikuussa

Luonnoksessa luetellaan kaikki luokkaan 5 jäävät huumeet, mukaan lukien oopiumi, psilosybiinisienet ja yli 0.2 % THC:tä sisältävät kannabisuutteet. Anutinin mukaan se astuisi voimaan 120 päivää sen julkaisemisen jälkeen Royal Gazettessa. Koska tämä julkaisu tarkalleen tapahtuu, on epäselvää, mutta sen odotetaan olevan "lähitulevaisuudessa".

Lisäksi Bhumjaithai-puolue, jota ministeri itse johtaa, on myös ehdottanut kannabis/hamppulakia edustajainhuoneelle samana päivänä tammikuussa tavoitteenaan 1. Kehittää lääketieteellisiä etuja thaimaalaisille perinteisille hoitoille; 2. Antaa ihmisille enemmän valinnanvaraa lääketieteellisten hoitojen välillä; 3. Luoda taloudellisia ja teollisia arvoja sekä lisää työmahdollisuuksia, koska se voisi tuottaa tuloja alan ihmisille; 4. Kannustaa lisää lääketieteellistä/tieteellistä tutkimusta ja innovaatioita kasveille ja 5. Suojella asiakkaita, joille kasvien väärinkäyttö voi vahingoittaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.