Saksan kansalainen löydettiin kuolleena palavasta talosta Kanchanaburista tänä aamuna

KUVA: Manager Online

Kanchanaburi -

50-vuotias Saksan kansalainen löydettiin kuolleena tuhoutuneesta talosta, joka oli tulessa Kanchanaburin Mueangin alueella varhain tänä aamuna, 7. helmikuuta.

Kanchanaburin poliisi ja palomiehet saapuivat paikalle noin kello 3. saatuaan hälytyksen tulipalosta Kanchanaburi-huvilassa Tha Makhamin osa-alueella. Ensiapuhenkilöstö näki paikalle saapuessaan kaksikerroksisen talon palavan. Yli 30 paloautoa lähetettiin, ja suuren tulipalon sammuttamiseen kului noin kaksi tuntia.

Alimman kerroksen keittiöstä löydettiin roikkuvan saksalaisen ruumis, jonka nimeä ei toimituksellisen käytäntömme mukaan kerrottu odotettaessa sukulaisten ja perheen yhteyttä. Hänen ruumiinsa lähellä sijaitsevien kolmen kaasusäiliön venttiilit avattiin. Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että seinällä oli spraymaalattu viesti, johon oli kirjoitettu kirosanoja ja surullisia ilmeitä.

Oikeuslääketieteen yksikön mukaan talon toisesta kerroksesta löytyi myös kaksi muuta kaasusäiliötä, joiden venttiilit olivat auki. Viranomaiset olettivat, että vainaja kirjoitti viestit ennen kuin poltti talon ja hirtti itsensä.

KUVA: Manager Online

Hänen 60-vuotiaan thaimaalaisen vaimonsa kuulustelu paljasti, että mies oli saksalaisen elektroniikkaliikkeen omistaja. Molemmat tapasivat ja menivät naimisiin ennen kuin muuttivat asumaan Thaimaahan. He ostivat tämän talon ja asuivat siinä yli 20 vuotta.

Hän sanoi, ettei hän tiennyt miehensä työtä, tiesi vain, että hän työskentelee yöllä tietokoneella ja lepääsi päivällä. Hän oli räätäli ja työskenteli yleensä kotona, mutta hän muutti hiljattain asumaan Phanom Thuanin alueelle samaan maakuntaan viime kuussa jättäen miehensä asumaan yksin taloon. Hän ei perustellut eroa, mutta väitti, että se oli sovinnollinen.

KUVA: Siamrath

Hänen lausunnonsa mukaan hän totesi kotoa muuttamisesta huolimatta, että heillä ei ole koskaan ollut riitaa vuosikymmeniä kestäneen naimisissa. Hän oli järkyttynyt saatuaan tietää hänen kuolemastaan ​​ja ryntäsi paikalle heti saatuaan uutisen tyttäreltään.

Hänen ruumiinsa oli määrä siirtää ruumiinavaukseen poliisisairaalaan. Sillä välin poliisi jatkaa tutkimusta saadakseen lisää todisteita ja varoittaa Saksan Thaimaan suurlähetystöä hänen kuolemastaan, koska hänellä oli henkivakuutustietoja molemmissa maissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.