Väitetty varas, joka varasti 4,900 XNUMX euroa käteistä kreikkalaisilta turisteilta, pidätettiin tänään Phuketissa

Phuket -

Väitetty murtovaras, jonka kerrottiin varastaneen 4,900 6 euroa käteistä, jonka kerrottiin olevan heidän ajoneuvossaan kreikkalaisturistien perheeltä, pidätettiin tänään, XNUMX. helmikuuta, paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Alexandrosin johtama perhe saapui tänään Karonin poliisiasemalle ilmaisemaan kiitollisuutensa, kun viranomaiset olivat lopulta jääneet kiinni. mies, joka tiettävästi varasti rahansa tammikuun 26. päivänä.

Poliisin lausunnon mukaan epäilty oli 24-vuotias thaimaalainen Udon Thanin maakunnasta, joka otettiin kiinni lähikaupan edestä Chalongin seudulla Mueang Phuketin alueella jäljityksen ja perusteellisen tutkinnan jälkeen. CCTV-materiaalia.

Aluksi syytetty myönsi varastaneensa käteisen ja kertoi tehneensä sen yksin, koska hänellä ei ollut rahaa ja hän aikoi etsiä rahaa varastaakseen lukitsemattomista ajoneuvoista tai irrottamalla moottoripyörän istuimen. Epäilty kertoi, että kyseessä ei ollut kohdennettu rikos ja hän löysi rahat satunnaisesti etsiessään ajoneuvoja.

Hän kertoi viranomaisille, että hän oli jo vaihtanut osan varastetusta 4,900 XNUMX eurosta ja käyttänyt sen. Hänet pidätettiin nyt oikeudenkäyntiä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.