42-vuotias kuorma-auton kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään pysäköityyn perävaunuun Banglamungissa

KUVA: Job Jirasak

Banglamung -

42-vuotias kuorma-auton kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään ajoneuvoonsa pysäköityyn kuorma-autoon huoltoaseman ulkopuolella Banglamungin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta varhain tänä aamuna (4th) Krating Lai – Rayong (numero 36) tiellä Pongin osa-alueella. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta perävaunua.

KUVA: Job Jirasak

Yksi perävaunun kuljettajista, Somjai Salapa, 42, oli jumissa ajoneuvonsa ohjaamossa. Hänen vapauttamisessaan kesti noin kymmenen minuuttia, ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Toinen kuorma-auton kuljettaja, jota ei tunnistettu, ei loukkaantunut.

Silminnäkijät kertoivat pelastustyöntekijöille, että yksi perävaunun kuljettaja oli pysäköitynä tien reunaan ennen kuin toinen perävaunu törmäsi pysäköityyn perävaunuun. Ei ollut heti selvää, olivatko pysäköidyn kuorma-auton kohdalla asianmukaiset varoitusvalot.

Poliisi jatkaa tutkintaa, mukaan lukien läheisen huoltoaseman CCTV:n tarkastelemista oikeustoimia varten.

KUVA: Job Jirasak

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.