Mae Ram Phuengista ja läheisiltä Rayongin rannoilta ei löytynyt öljyjälkiä, Thaimaan laivasto vahvistaa tänään

Rayong –

Thaimaan laivaston tänään 3. helmikuuta 2022 julkaiseman raportin mukaan Star Petroleum Refining Public Companyn vuodon öljyjälkiä ei enää löydetty Mae Ram Phueng Beachiltä ja läheiseltä Rayongin mereltä.

Rayongin viranomaiset, joita johtivat 1. laivastoalueen komento, matkailualan toimijat, paikalliset asukkaat ja ympäristösosialistien edustajat olivat arvioineet Mae Ram Phueng Beachin raakaöljypäästön tilanteen laskuveden aikana varmistaakseen, ettei öljystä löytynyt jälkeäkään. alueella Thaimaan kuninkaallisen laivaston eilen aielausuman jälkeen tarkastaa alue.

Laivasto ilmoitti myös sulkevansa veden pilaantumisen ehkäisy- ja eliminointikeskuksen (Oil) ja muut hätäosastot, jotka perustettiin ratkaisemaan vuototilannetta. Jotkut joukot olivat kuitenkin edelleen paikalla 24 tunnin ajan tarkkailemaan mahdollisuutta, että öljytahrat voivat jäädä ja valua rantaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.