PÄIVITYS: Kultaliikkeen ryöstäjä pidätettiin varastamisen jälkeen Sri Rachan panttilainasta

Sriracha -

Veitsellä ja vasaralla aseistettu kultakaupan ryöstäjä on pidätetty varastettuaan useita kultaesineitä panttilainasta Sri Rachassa.

Maanantaina (31st) Sri Rachan poliisille ilmoitettiin ryöstöstä kello 3 panttilainaamossa Surasakin osa-alueella.

Video ja artikkeli viitteeksi alla:

Kultaryöstö pääsi eroon 600,000 XNUMX bahtilla panttilainauksesta Si Rachassa

Tänään (2nd) Sri Rachan poliisi pitää panttilainausliikkeessä esittelyn sen jälkeen, kun he ovat pidättäneet epäillyn herra Pongpan Thippayawarin, 42, Sakhon Nakhonista. Häneltä takavarikoitiin kultaesineitä, joiden arvo oli yli 60,000 XNUMX bahtia (TPN:n tiedotusvälineet huomauttavat paljon vähemmän kuin panttilainaamon arvioima alkuperäinen summa noin 600,000 XNUMX bahtia, vaikka epäilty väittää pudottaneensa joitain tavaroita paetessaan.). Pongpania syytetään ryöstöstä.

Mr. Pongpan kertoi Sri Rachan poliisille: "Olen työtön ja rikki. Veitsi ja vasara olivat jo moottoripyörän istuimen alla. En aikonut ryöstää kauppaa, mutta ohi ajaessani päätin, että sitä kannattaa kokeilla. Minulla ei ollut varsinaista suunnitelmaa, ja siksi jäin kiinni niin nopeasti. Kadun hetken mielijohteesta tehtyä päätöstäni ryöstää kultakauppa. Pudotin myös useita kultaesineitä pakenemaan kaupasta."

Sri Rachan poliisi kuitenkin ilmoitti TPN-medialle, että he eivät uskoneet, että epäilty pudotti kultaesineitä. He jatkavat tutkintaa löytääkseen muita kultaesineitä, jotka epäilty on mahdollisesti piilottanut.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.