Nuori moottoripyöräilijä menehtyi törmättyään suurella nopeudella nopeusalustaan ​​Ban Buengissa

Chonburi -

Nuori ratsastaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla sen jälkeen, kun hän törmäsi moottoripyörällään hänen jälkeensä törmättyä nopeustyppiin tiellä Ban Buengin alueella sunnuntaina (30. tammikuuta).th).

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiellä Ban Buengin osa-alueella sunnuntai-iltana. He saapuivat paikalle löytääkseen 21-vuotiaan Teerapat Chiangdan ruumiin vaurioituneen moottoripyöränsä läheltä.

Hänen ystävänsä, joka tunnetaan vain Mr. Pinitiksi, 25, kertoi TPN-medialle: "Olimme hengailla ystävän luona ja herra Teerapat joi vain yhden lasillisen alkoholia ennen kuin hän kertoi meille, että hän oli menossa takaisin kotiin. Hän ei ollut humalassa."

Tässä vaiheessa Ban Buengin poliisi uskoo, että herra Teerapat saattoi ajaa moottoripyöräänsä suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan nopeusmatossa. Hänen tarkka kuolinsyynsä on kuitenkin edelleen poliisin selvittämässä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.