Paikalliset viranomaiset tehostavat öljyvuototilanteita Rayongissa turistisaarten ja rantojen ympärillä

KUVA: Postitus tänään

Rayong –

Raakaöljyn vuototilanne on edelleen suuri huolenaihe tänään, 30. tammikuuta, kun öljyvuoto jatkoi huuhtoamista maihin ja saastuttaa rannikkoa turistirannoilla Rayongin maakunnassa.

Athapol Charoenshunsa, Pollution Control Departmentin (PCD) pääjohtaja, paljasti Associated Pressille tänä aamuna, että tiistaina Star Petroleum Refining Public Company Limitedin putken vuodosta johtuva tiheä öljysaaste oli vähitellen pyyhkäisy Ao Praon 51 neliökilometriä kohti. Ranta Koh Sametissa satelliittikuvatutkimuksen mukaan.

PCD, meri- ja rannikkoresurssien ministeriö sekä kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojeluministeriö olivat nyt liittyneet asianomaisiin viranomaisiin hallitsemaan ja hillitsemään vuotoa keskellä merta sekä asentamaan poijuja korallien ja korallien suojelemiseksi. merenkulkijat asuvat saarella.

KUVA: Postitus tänään

Rayongin apulaiskuvernööri Anan Nakniyom ilmoitti tänä iltapäivänä viranomaisten vuodonhallinnan edistymisestä, että öljyn massatahrojen poistaminen merestä on edelleen ongelma, koska tahra ei liuennut täysin pohjaan suunnitellusti ruiskutuksen jälkeen ja päinvastoin. , tahra levisi laajemmalle, mikä vaikeuttaisi prosessia.

Apulaiskuvernööri sanoi: "Kaikki asiaan liittyvät osastot tekivät parhaansa poistaakseen mereen jääneen öljytahran ennen kuin he pääsivät rannikolle. Useita laivaston aluksia ja useita lentokoneita lähetettiin myös hillitsemään vuoto laitteilla ja dispergointiainesuihkeella.

KUVA: Postitus tänään

"Mae Ramphuengin rannalla rantautuneen vuodon vuoksi imukykyisiä papereita asetettiin kolmen kilometrin päähän rannikkoa pitkin öljytahrojen poistamiseksi. Laivasto ja siihen liittyvä henkilökunta lähetettiin myös tarkkailemaan ja poistamaan tahroja 3 tunnin ajan.

Viranomaiset eivät täsmentäneet aikaa, jolloin kaikki poistoprosessit on saatettava päätökseen, vaan totesivat vain, että he tekevät täyden potentiaalinsa riittävin voimin ympäristönähtävyyksien kunnostamiseksi.

KUVA: Naewna

Samaan aikaan yli 100 paikallista myyjää ja kalastajaa saapui tänään Mae Ramphuengin rannalle seuraamaan prosessia. He kertoivat paikalliselle medialle, etteivät he ole samaa mieltä viranomaisten toimista öljyn liuottamiseksi merenpohjaan, koska se vaikuttaisi merkittävästi meren ekosysteemiin, kuten oli jo tapahtunut vuoden 2013 öljyvuototapahtumassa, joka aiheutti ympäristövaikutuksia 10 vuotta.

He kokoontuivat myös Sala Ruam Jaihin sen jälkeen kun huhuttiin, että provinssin viranomaiset sulkeisivat rannan kunnostusta varten ja että kaikille rekisteröityneille jaetaan taloudellisia korvauksia. Myöhemmin väitteen väitettiin kuitenkin pitäneen paikkansa.

Toistaiseksi ei ole ilmoitettu virallisia taloudellisia korjaustoimenpiteitä kärsineille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.