Thaimaan kuninkaallinen laivasto suoritti lentokoneiden tutkinnan tarkkaillakseen ja auttaakseen raakaöljyn vuotoa Rayongissa eilen

Rayong –

Thaimaan kuninkaallinen laivasto suoritti lentokonetutkimuksen Map Ta Phut Industrial Estatessa eilen iltapäivällä, tammikuun 26. päivänä Star Petroleum Refining Companyn (SPRC) aiheuttaman raakaöljyn vuodon jälkeen.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston tiedottaja vara-amiraali Pokkrong Monthatphalin paljasti, että ensimmäinen laivastoalueen komento (NAC1) lähetti partiolentokoneen tutkimaan öljytahroja yhdestä yhtiön offshore-poijusta noin kello 1. sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti tapauksesta virallisella lausunnolla varhain eilen aamulla.

SPRC:n lausunnon mukaan öljyvahinko oli hätätilanne, joka oli alkanut kelluvan laiturin vuodosta tiistai-iltana noin klo 9 ja yhtiöllä oli kaikki hallinnassa. Vuodon kerrotaan pysähtyneen keskiviikkona keskiyöllä, eikä sillä ole vaikutusta sen liiketoimintaan. Ympäristövaikutuksia kuitenkin arvioitiin.

Sukellusveneiden vastainen helikopteri sijoitettiin tarkkailemaan öljyvuodon suuntaa ja öljyn dispergointiainetta nimeltä "SLICKGONE NS" levitettiin ympäri aluetta. Laivasto valmisteli myös joukkoja ja laitteita auttamaan vastaavia yksiköitä öljytahrojen poistamisessa. Oli myös perustettu Thaimaan kuninkaallisen laivaston alaisuudessa toimiva veden saastumisen (öljyn) ehkäisy- ja eliminointikeskus.

Ympäristövaikutusten osalta tiedottaja korosti, että pilaantumisentorjuntavirasto arvioi nyt tilannetta ja raportoi kokonaistilanteesta myöhemmin. Samaan aikaan laivasto seuraa tilannetta tarkasti ja auttaa kaikkia asiaan liittyviä osastoja tilanteen ratkaisemisessa mahdollisimman paljon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.